andrzej.666.666 Napisano 29 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2017 Witam, poszukiwany jest rower dla kobiety przełaj/gravel może szosa. Osoba wcześniej śmigała na crossie po 30km, teraz chcę się przesiąść na coś innego. Lżejszego, szybszego. 169 cm. Co myślicie o Accent CX One? Czy może szukać coś innego? Budżet do 3.200. Dziękuję za odpowiedzi. Może AURA 44 Author ? Tylko nie wiem czy są to dobre typy na początek. Tylko widzę, że mniejsze modele Aura zostały wyprzedane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanzerMamba Napisano 29 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2017 CX one to taka mocno szosa w sumie, dająca możliwość szerszej oponki. Fajny za to jest Furios - wchodzi oponka 700x42c maksimum więc na już jakieś górki, zjazdy, ścieżki wystarczy, a spokojnie też pośmiga na wąskich, bardziej przełajowych gumkach 30-35c. Ma ciut szerszy rozstaw osi niż CX One, co według mnie czyni go wygodniejszym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej.666.666 Napisano 29 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 29 Lipca 2017 A może; Serious Grafix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.