detonator Napisano 28 Lipca 2017 Napisano 28 Lipca 2017 Wreszcie się udało. Po dwóch latach bieszczadzkiej absencji zjawiam się tam. Wspólnie z Kubą przez trzy dni eksplorujemy te tereny. Co dziwne, trzeciego dnia na czerwonym szlaku mijamy straż parku, która nawet się nie zatrzymuje. Pierwszy dzień to Chryszczata i Suliła. Po pięciu godzinach w aucie nie mamy zbytnio sił, więc wybór padł na te okolice. W sumie i tak wyszło blisko 40 km Drugi dzień, to pasmo graniczne od Balnicy do Rabiej Skały. Dzień obfitujący w piękne zjazdy w części nieznanymi mi szlakami. Trzeci dzień, to mały nielegal. Połonina Bukowska i Bukowe Berdo. O 14:00 ruszamy do domu. Link do galerii: https://photos.app.goo.gl/TRYobrRDChJii9Yo2 Cytuj
zarazek Napisano 4 Grudnia 2017 Napisano 4 Grudnia 2017 Od jakiegoś czasu zastanawiałem się, jakie są realia jazdy po Okrągliku i Rabiej. Dzięki tobie już wiem i z pewnością tam się wybiorę! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi