zukikiziu Napisano 28 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2017 Mam do sprzedania nawigację turystyczną Garmin Dakota 20.Stan bardzo doby, używana na rowerze.Dodaję 2 uchwyty rowerowe, mapę rowerową Polski, PLTOPO, kartę pamięci 16GB, kabel USB i komplet akumulatorów AA.Kupiona 23.03.2016 w eAzymut.pl. Jest jeszcze prawie rok gwarancji Garmina i dodatkowy rok od eAzymut. Cena 700zł do lekkiej negocjacji. Dokładniejsze zdjęcia wyślę zainteresowanym. Możliwość oglądnięcia w Rzeszowie.Mogę wysłać, wystawić na Allegro (doliczyć trzeba prowizję). https://www.olx.pl/oferta/garmin-dakota-20-nawigacja-turystyczna-rowerowa-CID767-IDnEiba.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zukikiziu Napisano 1 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2017 Podbijam na 650zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zukikiziu Napisano 15 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2017 600+kw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malinowy Napisano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2017 podeślij mi więcej zdjęć wraz ze sprzedawanymi akcesoriami, ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zukikiziu Napisano 18 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2017 Wybacz za opóźnienie, nie sprawdzałem wczoraj forum. Zdjęcia podeślę jutro z rana, na tą chwilę nie mam jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zukikiziu Napisano 19 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2017 Podsyłam zdjęcia: https://www.flickr.com/photos/144815834@N04/albums/72157685330795643 Dakota ma nałożoną folie ochronną na ekran, rysy są tylko na folii (: mozna zobaczyć że to folia w lewym górnym rogu ekranu, folia jest tam trochę źle docięta. Reszta na PW, jeśli jesteś zainteresowany. Pozdrawiam, zuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zukikiziu Napisano 20 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2017 Nadal aktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zukikiziu Napisano 3 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2017 aktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zukikiziu Napisano 14 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 14 Września 2017 Sprzedane Pozdr, zuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 14 Września 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Września 2017 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.