Dokumosa Napisano 28 Lipca 2017 Napisano 28 Lipca 2017 Nie łapie brudu jakoś nadmiernie. Jak już to łatwo się to zmywa. Jedyny "mankament" jaki przez te 3 lata użytkowania wyszedł to wytarła się wkładka dopasowująca czołowa i musiałem zakupić takową bezpośrednio u producenta (w PL nieby mają ale na zamówienie i nikt nie chciał powiedzieć ile trzeba czekać) - w sumie z przesyłką komplet wkładek wyszedł 12,5EUR więc stosunkowo drogo, biorąc pod uwagę, że cały kask można kupić za 170zł.
fw66 Napisano 28 Lipca 2017 Napisano 28 Lipca 2017 Od kilku lat jeżdżę w matowym uvex. Raczej z matem nie ma problemów, choć dawno mu się nie przyglądałem. Aż z ciekawości go jutro obejrze
wiktorgu Napisano 3 Września 2017 Autor Napisano 3 Września 2017 Kupiłem okazyjnie Uvex I-VO czarny połyska za 120 zł. Jestem bardzo zadowolony
Mod Team sznib Napisano 4 Września 2017 Mod Team Napisano 4 Września 2017 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.