marcinusz Napisano 27 Lipca 2017 Napisano 27 Lipca 2017 Hej, na sprzedaż Sektor Silver 140mm pod średnie koło. Amortyzator z rocznika 2014. Przejechał nieco ponad 3000 km (niewiele, bo mam kilka rowerów). Ostatnio serwisowany w lipcu/sierpniu. Od października nieużywany - mieszka w piwnicy. Rura sterowa o ile pamiętam 21-22cm - do dokładnego zmierzenia w razie potrzeby. Amortyzator oczywiście pełnosprawny. Zdjęcia tutaj: https://www.dropbox.com/sh/38o92c5gosegbq5/AAD-P4rWY55O9CIn4unJTHZBa?dl=0 (dajcie znać, jeśli link nie działa). Cena 480zł z wliczoną wysyłką.
przemogg Napisano 1 Sierpnia 2017 Napisano 1 Sierpnia 2017 czesc, tak na szybko, nic nie obiecuje ale może bedę jechał w ten weekend do katowic/sosnowca to można gdzieś podskoczyć i zobaczyć go na żywo chyba że sam bywasz w okolicach Częstochowy?
marcinusz Napisano 1 Sierpnia 2017 Autor Napisano 1 Sierpnia 2017 Jestem otwarty na macanie amora, ale w łikend będę na wyjeździe. Dokładnie rzecz ujmując w piątek około południa wyjeżdżam do Warszawy. Będę oczywiście jechał przez Częstochowę a czas nie będzie mnie szczególnie naglił, więc można by się umówić, ale byłyby to godziny pracowe.
przemogg Napisano 3 Sierpnia 2017 Napisano 3 Sierpnia 2017 to się nieźle składa bo ja akurat pracuje w warszawie -miałem wracać do czestochowy na weekend ale w takim razie odpuszczę sobie- sobote mogę mieć trochę zajętą ale niedzielę całą wolną i możemy gdzieś spotkać się, jeśli nie w niedzielę to pomyślę nad sobotą ewentualnie piątek jakoś by pasował może?
Mod Team IvanMTB Napisano 7 Września 2017 Mod Team Napisano 7 Września 2017 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.