Skocz do zawartości

[amortyzator] RS Sektor Silver 27,5 - używany sprzedam

marcinusz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej,

na sprzedaż Sektor Silver 140mm pod średnie koło. Amortyzator z rocznika 2014. Przejechał nieco ponad 3000 km (niewiele, bo mam kilka rowerów). Ostatnio serwisowany w lipcu/sierpniu. Od października nieużywany - mieszka w piwnicy.

Rura sterowa o ile pamiętam 21-22cm - do dokładnego zmierzenia w razie potrzeby.

Amortyzator oczywiście pełnosprawny.

Zdjęcia tutaj: https://www.dropbox.com/sh/38o92c5gosegbq5/AAD-P4rWY55O9CIn4unJTHZBa?dl=0 (dajcie znać, jeśli link nie działa).

Cena 480zł z wliczoną wysyłką.

Napisano

czesc, tak na szybko, nic nie obiecuje ale może bedę jechał w ten weekend do katowic/sosnowca to można gdzieś podskoczyć i zobaczyć go na żywo chyba że sam bywasz w okolicach Częstochowy?

Napisano

Jestem otwarty na macanie amora, ale w łikend będę na wyjeździe. Dokładnie rzecz ujmując w piątek około południa wyjeżdżam do Warszawy. Będę oczywiście jechał przez Częstochowę a czas nie będzie mnie szczególnie naglił, więc można by się umówić, ale byłyby to godziny pracowe.

Napisano

to się nieźle składa bo ja akurat pracuje w warszawie  -miałem wracać do czestochowy na weekend ale w takim razie odpuszczę sobie- sobote mogę mieć trochę zajętą ale niedzielę całą wolną i możemy gdzieś spotkać się, jeśli nie w niedzielę to pomyślę nad sobotą ewentualnie  piątek jakoś by pasował może?

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • Mod Team
Napisano

Temat został usunięty.

Prawdopodobna przyczyna usunięcia:

- Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione

- Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu

Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...