marcinusz Napisano 27 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2017 Hej, na sprzedaż Sektor Silver 140mm pod średnie koło. Amortyzator z rocznika 2014. Przejechał nieco ponad 3000 km (niewiele, bo mam kilka rowerów). Ostatnio serwisowany w lipcu/sierpniu. Od października nieużywany - mieszka w piwnicy. Rura sterowa o ile pamiętam 21-22cm - do dokładnego zmierzenia w razie potrzeby. Amortyzator oczywiście pełnosprawny. Zdjęcia tutaj: https://www.dropbox.com/sh/38o92c5gosegbq5/AAD-P4rWY55O9CIn4unJTHZBa?dl=0 (dajcie znać, jeśli link nie działa). Cena 480zł z wliczoną wysyłką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemogg Napisano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2017 czesc, tak na szybko, nic nie obiecuje ale może bedę jechał w ten weekend do katowic/sosnowca to można gdzieś podskoczyć i zobaczyć go na żywo chyba że sam bywasz w okolicach Częstochowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 1 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2017 Jestem otwarty na macanie amora, ale w łikend będę na wyjeździe. Dokładnie rzecz ujmując w piątek około południa wyjeżdżam do Warszawy. Będę oczywiście jechał przez Częstochowę a czas nie będzie mnie szczególnie naglił, więc można by się umówić, ale byłyby to godziny pracowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemogg Napisano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 to się nieźle składa bo ja akurat pracuje w warszawie -miałem wracać do czestochowy na weekend ale w takim razie odpuszczę sobie- sobote mogę mieć trochę zajętą ale niedzielę całą wolną i możemy gdzieś spotkać się, jeśli nie w niedzielę to pomyślę nad sobotą ewentualnie piątek jakoś by pasował może? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 3 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 PW, żeby nie śmiecić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 15 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2017 Oferta aktualna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 21 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2017 430 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 6 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 Września 2017 Sprzedany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 7 Września 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Września 2017 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.