Mod Team IvanMTB Napisano 27 Lipca 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Lipca 2017 Kłaniam, Czy są jakieś głebokie przeciwskazania natury technicznej aby pomieszać ze sobą klamki i zaciski z róznych modeli Sz? Tzn widziałem tu i ówdzie na sprzedaz wynalazki z cyklu klamka XTR i zacisk Saint, pytanie czy to także przypyci w niższych grupach? Dokładniej rzecz ujmując klamki SLX 666 i 675 z zaciskami Zee 640? Bo mam nieco cieknące SLXy i możliwość relatywnie niedrogiego kupienia samych zacisków Zee... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 27 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2017 Będzie śmigać, aż miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 28 Lipca 2017 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 28 Lipca 2017 Podziekowal serdelecznie! Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 29 Lipca 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Lipca 2017 Ja mam odwrotnie; klamki Zee i zaciski SLX/Deore . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi