FigoiFago Napisano 26 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2017 W związku ze zmianą kół w moim rowerze wystawiam na sprzedaż te które obecnie mam założone. Złożone są z: obręczy Mach1 Neo Disc, piast Alivio M435 CL oraz szprych SAPIM nierdzewnych. Jeżdżone głównie po asfalcie i leśnych/polnych drogach. Stan kół oceniam na bardzo dobry z lekkim minusem, wiadomo, są używane więc nie wyglądają idealnie. Do kół dokładam tarcze Shimano, na przodzie 180 mm, na tyle 160 mm. Jak tylko je zdemontuję to wstawię zdjęcia. Cena jaka mnie interesuje to 270 zł za obie sztuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 5 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2017 Link do zdjęć https://1drv.ms/f/s!ArVVo7d89ANti-58JYtkKKc8Dj58Pg Przednie koło waży 1030 a tylne 1240 gram. Waga bez tarcz i szybkozamykaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 24 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2017 Link do Allegro http://allegro.pl/kola-mach1-neo-disc-i6921039213.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
endriu Napisano 26 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2017 To są koła kross/treeking,rozumiem,że do ramy 27,5 nie podejdą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 27 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2017 Tak to są koła cross/treking. Czy wejdą do ramy 27,5 to nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 30 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2017 Do zamknięcia, koła sprzedane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 30 Sierpnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2017 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.