meglie Napisano 25 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2017 (edytowane) Witam, zakupiłam "okazyjnie" bo wpadł mi w oko rower Avenue Brodway jak na foto w załącznikach. Chcę go odnowić, pomalować ramę powymieniać linki i oplotki, resztę zostawić w oryginale - myślałam o kolorze "niebieskim" jak na siodełku które już zakupiłam. Co o tym myślicie? Jakie oponki mu kupić? Myślałam o białych, ale jakiej formy wybrać? Założyłam szosoówki 700x23C żeby trochę pojeździć, ale to nie jest rower stworzony do tego. Jaki racjonalny rozmiar wybrać no i jakiej firmy. Czekam na Wasze typy. Pozdrawiam. P.S. błotników i oświetlenia już nie ma Edytowane 25 Lipca 2017 przez meglie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borsooq Napisano 26 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2017 Czemu chcesz go malować? Ładny jest. To nie jest Amelinium? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grande1970 Napisano 26 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2017 mam podobny tylko ze stajni centuriona i mam w nim opony 700*35C i muszę stwierdzić, że wolałbym węższe. Co do koloru widziałem takiego w białym i wyglądał fajnie a niebieski moim zdaniem zbyt ciężki ale o gustach się nie dyskutuje, pomaluj na taki jaki Ci odpowiada i nie pytaj o zdanie innych. PS. a co zrobiłaś z błotnikami i oświetleniem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi