dzemi15 Napisano 25 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2017 Witam, jestem świeżo upieczonym posiadaczem 520tki, mam kilka pytań. Czy podczas korzystania z segmentów na żywo, można ustawić na cel „KOMa” dla wszystkich segmentów na raz? Irytujące jest ustawianie celu dla każdego z osobna. Czy można ładować Garmina z ładowarki sieciowej, np od telefonu o parametrach 5V i 1A? Załóżmy że podczas treningu w urządzeniu pada bateria, trening się zapiszę? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siejak1 Napisano 25 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2017 Czy podczas korzystania z segmentów na żywo, można ustawić na cel „KOMa” dla wszystkich segmentów na raz? Irytujące jest ustawianie celu dla każdego z osobna. Czy można ładować Garmina z ładowarki sieciowej, np od telefonu o parametrach 5V i 1A? Załóżmy że podczas treningu w urządzeniu pada bateria, trening się zapiszę? 1.RACZEJ NIE. 2.MOŻNA JA ŁADUJĘ ŁADOWARKĄ OD IPHONE. 3.ZOSTANIE ZATRZYMANY W MOMENCIE WYŁĄCZENIA SIĘ URZĄDZENIA PO PONOWNYM URUCHOMIENIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZAPISAĆ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzemi15 Napisano 25 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 25 Lipca 2017 Dzięki Może ma ktoś jakiś patent na rozwiązanie problemu z pierwszego pytania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.