stopek3 Napisano 25 Lipca 2017 Napisano 25 Lipca 2017 Dzień Dobry, Od kilku dni przeglądam internet i dowiaduje się wszystkiego o rowerach i osprzęcie od całkowitego zera. Do tej pory nie wiedziałem o tak prostej rzeczy jak manetka. Po prostu jestem zielony Wracając do tematu szukałem roweru na jazdę w granicach 30-40 km dziennie chcąc przeznaczyć na to jakieś 2500-3000 zł. Może się to wydawać sporo ale chcąc jeździć bezpiecznie warto zainwestować w troche lepszy sprzęt. Po wielu godzinach czytania i oglądania YT wybrałem dwa typy które mnie interesują. Są bardzo podobne do siebie Unibike Viper Disc GTS 2017 oraz Saveno Everest 4.0. Wszystko fajnie i pięknie natomiast problem pojawił się w chwili, gdy już się zdecydowałem na zakup produktu jak się okazało już niedostępnego w sklepach :x Jestem w kropce, czy nie za późno zebrałem się na zakup nowego roweru? Może macie jakieś podobne typy tak na szybko bo ja już zgłupiałem
gtb Napisano 25 Lipca 2017 Napisano 25 Lipca 2017 Romet Orkan 5 http://allegro.pl/rower-romet-orkan-5-m-28-deore-rama-19-czarny-hit-i6841709708.html w zasadzie w tym budżecie bezkonkurencyjny wśród crossów.
TheJW Napisano 25 Lipca 2017 Napisano 25 Lipca 2017 Sezon w pełni i miałoby być za późno? Poszukaj w innych sklepach. No chyba, że rowery im już zeszły, a producent/dystrybutor wszystko wypchnął szykując już nową kolekcję. A skoro o nowej kolekcji mowa - jeśli nie masz wielkiego ciśnienia, może zaczekaj jeszcze te 3 miesiące. Wtedy kupisz rowery z rocznika 2017 o wiele taniej, bo sklepy będą się wyprzedawać szykując miejsce na przyszłoroczne modele.
niet Napisano 26 Lipca 2017 Napisano 26 Lipca 2017 Kup przez internet, a z kartonem jak przyjdzie idz do serwisu rowerowego żeby Ci złożyli i wyregulowali, no i pewnie pieczątekę do gwarancji wbili. Orkan 5 super. Sam śmigam 3. miesiąc i jest wypas.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.