Skocz do zawartości

[Nowy Rower] Czy nie jest już za późno?

stopek3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzień Dobry,

Od kilku dni przeglądam internet i dowiaduje się wszystkiego o rowerach i osprzęcie od całkowitego zera. Do tej pory nie wiedziałem o tak prostej rzeczy jak manetka. Po prostu jestem zielony :) Wracając do tematu szukałem roweru na jazdę w granicach 30-40 km dziennie chcąc przeznaczyć na to jakieś 2500-3000 zł. Może się to wydawać sporo ale chcąc jeździć bezpiecznie  warto zainwestować w troche lepszy sprzęt. Po wielu godzinach czytania i oglądania YT wybrałem dwa typy które mnie interesują. Są bardzo podobne do siebie Unibike Viper Disc GTS 2017 oraz Saveno Everest 4.0.

Wszystko fajnie i pięknie natomiast problem pojawił się w chwili, gdy już się zdecydowałem na zakup produktu jak się okazało już niedostępnego w sklepach :x Jestem w kropce, czy nie za późno zebrałem się na zakup nowego roweru? Może macie jakieś podobne typy tak na szybko bo ja już zgłupiałem :( 

Napisano

Sezon w pełni i miałoby być za późno? :)

Poszukaj w innych sklepach. No chyba, że rowery im już zeszły, a producent/dystrybutor wszystko wypchnął szykując już nową kolekcję.

A skoro o nowej kolekcji mowa - jeśli nie masz wielkiego ciśnienia, może zaczekaj jeszcze te 3 miesiące. Wtedy kupisz rowery z rocznika 2017 o wiele taniej, bo sklepy będą się wyprzedawać szykując miejsce na przyszłoroczne modele.

Napisano

Kup przez internet, a z kartonem jak przyjdzie idz do serwisu rowerowego żeby Ci złożyli i wyregulowali, no i pewnie pieczątekę do gwarancji wbili.

Orkan 5 super. Sam śmigam 3. miesiąc i jest wypas.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...