xadios Napisano 25 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2017 Witam. Kupiłem sobie lusterko w decathlonie wsuwane do kierownicy (na rozpychająca śrubę). Po nacięciu gumy z kierownicy okazało się, że ona jest pełna w środku. Oznacza to, że nie pasuje do mojego roweru, czy mam to inaczej zrobić? PS. Naciąłem tylko troche i to zauważyłem, może to tylko jakaś zaślepka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huskarl Napisano 25 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2017 Zdejmij cały uchwyt i spójrz. Na pewno kierownica nie jest pełna w środku bo by kilka kilo ważyła. Jest albo spawana (mniej prawdopodobne) albo ma wbitą zaślepkę. Trzeba zdjąć uchwyt. Będzie to wymagało nieco siły. Z powrotem zakładasz smarując kierownicę wodą z ludwikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xadios Napisano 25 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 25 Lipca 2017 Za cholere niechce zejść :/ EDIT: a nie jednak idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.