Troglodyta Napisano 24 Lipca 2017 Napisano 24 Lipca 2017 Witam Po wymianie sterów przyszedł czas na wymianę mostka zastanawiam się nad tymi dwoma mostkam: Easton Ec90 Carbon czy Ritchey C220 Carbon czy ktoś jest mi w stanie pomóc z wyborem - oba carbon, oba podobne cenowo, oba piękne. Jak wcześniej pisałem uprawiam mocne amatorskie kolarstwo górskie oraz dalekie trasy tustystyczne z sakwami. Pozdrawiam Łukasz
PiPoLiNiO Napisano 24 Lipca 2017 Napisano 24 Lipca 2017 Mylisz się co do budowy. Ritchey to alu i na to karbon. Jedyny w całości karbonowy mostek Ritchey to Superlogic.
Troglodyta Napisano 24 Lipca 2017 Autor Napisano 24 Lipca 2017 Dziękuje za poprawienie mnie. W dalszym ciągu nie wiem który lepszy ?
PiPoLiNiO Napisano 24 Lipca 2017 Napisano 24 Lipca 2017 Pewnie ten który Ci się bardziej podoba. Żadnej różnicy i tak nie odczujesz. Używałem ten C220 w wersji alu, teraz używam superlogic. Różnic bie nie widzę
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.