Marcin44 Napisano 22 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2017 Kupię torbę podsiodłową TOPEAK model SIDEKICK STW WEDGE PACK. Może być nowa lub używana. Może nie mieć narzędzi w zestawie. Musi mieć jedynie kieszonki z obydwu stron tak jak na poniższym zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IrQ76 Napisano 23 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 http://allegro.pl/topeak-sidekick-wedge-pack-medium-torebka-podsiodl-i6774474093.html jak nowa to są rózne rozmiary nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin44 Napisano 23 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 To jest inny model torebki. Ja szukam takiej co ma dwie komory jak na powyższym zdjęciu oraz dwa zamki jak na poniższym zdjęciu.Ten link od ciebie dotyczy jedno komorowej torebki.Nie jest to takie proste z tym modelem. Przeszukałem już allegro oraz jego archiwum. OLX oraz ebay. Na ebayu w Anglii jest taka torebka bez narzędzi za 120zł + 40zł przesyłka. Nowa z narzędziami kosztowała 200zł więc się trochę nie opłaca 160zł za pustą torebkę. Narzędzia to mam gdzieś sam sobie swoje włożę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi