Arkowal Napisano 20 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2017 Polecicie jakąś bluzę,ewentualnie wygodna kurtkę na wczesną wiosnę, jesień? Dodam ,że mieszkam w uk a pogoda tu kapryśna.Do tej pory używałem ortalionu firmy endura. Generalnie nie jest zły tylko czasem trochę w nim chłodno a z bluzą trochę mały. Szukałem od firmy cube najlepiej z zielonymi wstawkami, ale ciężko. Kolejną fajną jaką znalazłem to kurtka castelli ale cena 920zł. Zapodajcie jakieś propozycje proszę, firmy lub sprawdzone produkty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solar21 Napisano 20 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2017 Może Gore? Jak nie jesteś mały, to mam na sprzedaż... https://www.olx.pl/oferta/gore-bike-wear-fusion-cross-2-0-windstopper-active-shell-rozmiar-xl-CID767-IDjct3P.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkowal Napisano 20 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 20 Lipca 2017 solar21 dzięki,ale potrzebuje L-ki i chciałbym nową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.