marcin1378 Napisano 20 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2017 Witam Wymontowałem tłumik ale mam problem z wykręceniem dolnej części tłumika widocznej na zdjęciu. Czy miękkie szczęki powinny być na wymiar 23,9mm i jak mocno to złapać aby nie uszkodzić tłumika, ponieważ powierzchnia jest dość gładka i będzie się to chyba obracać w szczękach jak będzie słabo ściśnięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 21 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2017 Ja użytkuje szczęki z firmy Andreani. Chwytam bez problemu w środku rurki. Nawet po mocnym ściśnięciu nie uszkadza rurki, a co do obracania się to nie ma mowy. Robiąc to tanim kosztem to musiał byś podskoczyć do jakiegoś serwisu co specjalizuje się w amortyzatorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi