QWEY564 Napisano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 ...tzn odległość pomiędzy środkami kółek [piątek trzynastego przywiał nowe wątpliwości... ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus18 Napisano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Trochę odkopię. Do kasety 32 i korby 44 czyli standard odpowiedni będzie krótki wózek od xt shadow? Może jacyś użytkownicy. Nie powiem, czasem się zapominam i jeżdżę na dziwnych przełożeniach Słyszałem o przypadkach zmielenia przerzutki, czy tu taka ewentualność istnieje? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boss Napisano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Korba 44 czyli jednorzędowa i napęd 1x9? Wtedy bez problemu. Napęd 2x9 też bez problemu. 3x9 gorzej, zależy jak skrócisz łanćuch - możesz się nadziać na problem swobodnego zwisania łańcucha podczas jazdy na koronce korby 22z. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 6 Grudnia 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Ja mam średni wózek, bo krótkiego nie ma w ogóle. I powiem, że problemów nie ma jedyne na co trzeba uważać to na przełożenia 1x8/9 i 3x1. Ale to wszystko. Ale ja prawie w ogóle na takich przekosach nie śmigam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.