rowojak Napisano 19 Lipca 2017 Napisano 19 Lipca 2017 Szukam chętnych na wyprawę rowerową od 30.07. do 03.08. na trasie Zgorzelec - Świnoujście , głównie niemiecką stroną. Cytuj
kamilbober Napisano 23 Lipca 2017 Napisano 23 Lipca 2017 Ja startuje w poniedziałek 31 spod Wrocławia w kierunku Świnoujścia, trasa wzdłuż Odry ale po Polskie stronie. Może się miniemy Cytuj
rowojak Napisano 25 Lipca 2017 Autor Napisano 25 Lipca 2017 Moja ekipa startuje w sobotę 29 z Pieńska tj. 10 km od Zgorzelca przy granicy. Planujemy etapy po około 100 km ( Gubin - Kostrzyn n/Odrą - Gryfino - Świnoujście). Jedzie z nami bus ,który zabiera bagaże i nim będziemy wracać do domu. Noclegi planujemy na prywatnych kwaterach bądz w agroturystyce po polskiej stronie. Powrót środa, czwartek. Do zobaczenia na trasie. Ja startuje w poniedziałek 31 spod Wrocławia w kierunku Świnoujścia, trasa wzdłuż Odry ale po Polskie stronie. Może się miniemy Cytuj
gigi Napisano 24 Sierpnia 2017 Napisano 24 Sierpnia 2017 czy ta trasa to w większości asfalt i ogólnie w ruchu samochodowym??? Cytuj
maciej1985 Napisano 27 Sierpnia 2017 Napisano 27 Sierpnia 2017 czy ta trasa to w większości asfalt i ogólnie w ruchu samochodowym??? jesli chodzi o szlak odra nysa po stronie niemieckiej to asfalt i praktycznie po samych walach sie jedzie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi