rowojak Napisano 19 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2017 Szukam chętnych na wyprawę rowerową od 30.07. do 03.08. na trasie Zgorzelec - Świnoujście , głównie niemiecką stroną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilbober Napisano 23 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 Ja startuje w poniedziałek 31 spod Wrocławia w kierunku Świnoujścia, trasa wzdłuż Odry ale po Polskie stronie. Może się miniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowojak Napisano 25 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 25 Lipca 2017 Moja ekipa startuje w sobotę 29 z Pieńska tj. 10 km od Zgorzelca przy granicy. Planujemy etapy po około 100 km ( Gubin - Kostrzyn n/Odrą - Gryfino - Świnoujście). Jedzie z nami bus ,który zabiera bagaże i nim będziemy wracać do domu. Noclegi planujemy na prywatnych kwaterach bądz w agroturystyce po polskiej stronie. Powrót środa, czwartek. Do zobaczenia na trasie. Ja startuje w poniedziałek 31 spod Wrocławia w kierunku Świnoujścia, trasa wzdłuż Odry ale po Polskie stronie. Może się miniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gigi Napisano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2017 czy ta trasa to w większości asfalt i ogólnie w ruchu samochodowym??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej1985 Napisano 27 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2017 czy ta trasa to w większości asfalt i ogólnie w ruchu samochodowym??? jesli chodzi o szlak odra nysa po stronie niemieckiej to asfalt i praktycznie po samych walach sie jedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi