kiubikpl Napisano 11 Października 2006 Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Witam potrzebuję kupiĆ/wymieniĆ śruby przy obu tarczach. kto orientuje się, gdzie w Poznaniu można kupiĆ dobre ale i niedrogie śruby do tarcz? Na Miodowej powiedzieli 2zł/szt. :] w Faborach mają po 50gr, ale trochę za wysoki łepek do tarczy :/ Potrzebuję 15szt. więc oszczędnośĆ mile widziana hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter_6669 Napisano 11 Października 2006 Udostępnij Napisano 11 Października 2006 nie wiem gdzie w poznaniu to można dostać może sprawdź oferte sklepów internetowych I jak bedzie to wkręcał to nie zapomnij o specjalnym kleju do śrub poddawanym rotacji bo inaczej mogą ci się odkręcać, koszt takiego specyfiku to ok. 10 zł ale ile problemów mniej Pozdr DeX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiubikpl Napisano 11 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 11 Października 2006 jasne, to wszystko wiem na allegro są śruby po 10zł/2kpl. dobra, śruby już w miarę znalazłem - 50gr/szt. będą fest :] oczywiście, wszystkie śruby idą na odpowiedniego loctite'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 12 Października 2006 Udostępnij Napisano 12 Października 2006 sruby do tarczy są w ofercie velo. na pewno handlują czesciami tego dystrybutora sklepy i w poznaniu. sruby są czarne i powleczone juz warstwa kleju. 6 zł za 6 sztuk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiubikpl Napisano 17 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 17 Października 2006 podsumowując temat: jakby ktoś szukał w Poznaniu śrub do tarcz, to w Faborach takie mają. kosztują 50gr/szt. są srebrne, na imbus i (po wkręceniu na zielonego loctite'a) trzymają bezbłędnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.