gek0 Napisano 18 Lipca 2017 Napisano 18 Lipca 2017 Szanowni Państwo, na sprzedaż wędruje czarny mostek Cannondale C3 90 mm. Dość lekki (126 g ze śrubami), solidny, wykonany z aluminium 6061. Średnica obejmy kierownicy to standardowe 31,8 mm, a kąt wzoszenia/opadania wynosi 6 stopni. Mostek pochodzi z nowego roweru Cannondale Quick Speed 2 2016 i został wymieniony na dłuższy od razu po zakupie, jest więc w zasadzie zupełnie nowy. Od nowości posiada nieznaczne przetarcie przy jednej ze śrub zaciskających obejmę widelca, widoczne na jednym z załączonych zdjęć. Długość 90 mm została empirycznie przeze mnie stwierdzona, gdyż brak na nim oznaczenia długości. Cena to 35 zł + koszty wysyłki, możliwy odbiór osobisty w okolicach Warszawy lub Katowic.
gek0 Napisano 6 Grudnia 2017 Autor Napisano 6 Grudnia 2017 Oferta dalej aktualna. Cena to 30 zł. Chciałbym dodać, że wspomniane przeze mnie otarcie mostka jest niemalże niewidoczne, napisałem o tym tylko ze względu na swój pedantyzm w tym względzie.
gek0 Napisano 13 Stycznia 2018 Autor Napisano 13 Stycznia 2018 Oferta dalej aktualna, cena w dół: 20 zł + koszty przesyłki.
Fenthin Napisano 15 Stycznia 2018 Napisano 15 Stycznia 2018 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.