pierotez Napisano 16 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2017 Mam nietypowy problem. Mam już 2 bidony Isostara i dobrze mi służą. Jednak coraz częściej myślę jeżdżąc miasto, rekreacja, do pracy o kawie. Myślę że plastik nie bardzo by się nadawał do systematycznego zalewania gorącym płynem. Co powiecie o typowej glass bottle w miare szczelnie zakręcanej z możliwością picia z ustnika? Gdzieś kiedyś takie widywałem w sklepach z lepszym agd z silikonem do trzymania, smyczą itd. ale teraz nie mogę namierzyć. Allegro i aliexpress nie za bardzo zwracają wyniki wyszukiwania. Może ktoś już coś fajnego używa i poleci. Najlepiej 500 a nawet 350ml byłoby lepiej i aby. się nie wylewało np. w plecaku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 16 Lipca 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Lipca 2017 A może jakiś termos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawel76 Napisano 16 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2017 http://www.cyklomania.pl/elite-bidon-termiczny-deboyo-stalowy-500ml,id2818.html Może coś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 17 Lipca 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Lipca 2017 Co powiecie o typowej glass bottle Lepszym rozwiązanie jest stal, szkło zawsze może być niebezpieczne. No i bardziej podatne na zniszczenie. Jak wyżej: https://www.cyklotur.com/akcesoria/bidony-i-koszyki/bidony-rowerowe/p,termos-deboyo-500ml-elite,30111.html?_pli=25e9c6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pierotez Napisano 17 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 17 Lipca 2017 W szkle najlepiej mi się pije kawkę no ale niech będzie stal. Są jeszcze na Alle Camelbaki z Tritanu - cokolwiek to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.