MikeSkywalker Napisano 16 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2017 Nadeszła ta chwila kiedy postanowiłem rozstać się z moją ukochaną Sodą. Krótko o rowerze: ramę kupiłem w styczniu 2015 roku, jeszcze w charakterystycznym dla początku produkcji malowaniu.Powoli kompletowałem części, w lipcu kupiłem od forumowego kolegi Activia amortyzator Durolux RC2 i w sierpniu 2015 roku rower stanął na kołach.Do dzisiaj zrobił kilkaset kilometrów, ile dokładnie - nie potrafię powiedzieć i w sumie wstyd się przyznawać.Poza kilkoma wypadami na lokalny singletrack, kilkoma lokalnymi wycieczkami w teren resztę kilometrów zrobiłem nim po mieście.Stan roweru jest idealny - rama/widelec/hamulce/napęd/napinacz/tarcze/opony/pedały mają przebieg jak wyżej, koła, kierownica, mostek, damper, przerzutka i manetka nieco większy ale też działają bez zarzutu. Poza paroma rysami na lakierze rower nie ma żadnych znaków użytkowania. Cała specyfikacja: Rama: NS Soda FR 2014 rozmiar LStery: FSA maszynoweWidelec: SR Durolux RC2 180mm QR20Damper: Fox Vanilla R 216x63Korba: Shimano M590 + zębatka 32TNapinacz: Octane One EvoKaseta: Shimano HG4—11-34Łańcuch: KMC X9Przerzutka: Shimano Deore XTManetka: Shimano DeorePedały: Dartmoor StreamHamulce: Shimano Deore M615 (obecnie zdemontowane)Tarcze: Accent Freezer 180mmMostek: Truvativ HussefeltKierownica: Funn Flat OutGripy: Setlaz Criss CrossSiodełko: Accent DerryKoła: piasta GT QR20 na łożyskach maszynowych + obręcz Sunrims Single Track, tył piasta GT 135x12 na maszynach + obręcz Sunrims Single TrackOpony: Kenda K-Rad 26x1,95, Schwalbe Table Top 26x2,25, plus drugi komplet Schwalbe Racing Ralph Cena: 5000 zł. Do obejrzenia w okolicach Rzeszowa. Mile widziany odbiór osobisty, ewentualnie do ustalenia transport samochodem na Podkarpaciu, pociągiem czy wysyłka pocztą/kurierem. Na życzenie dodatkowe zdjęcia, o wszystkie szczegóły można śmiało pytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 13 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2017 Cena 4900zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 5 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 5 Września 2017 Cena 4500 zł, bez możliwości negocjacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 17 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 17 Września 2017 Rama z damperem do kupienia za 2000zł, cały rower bez hamulców 4100zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 29 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 29 Października 2017 Soda bez hamulców (używam w innym rowerze) 3700zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 13 Lutego 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Lutego 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.