MikeSkywalker Napisano 16 Lipca 2017 Napisano 16 Lipca 2017 Nadeszła ta chwila kiedy postanowiłem rozstać się z moją ukochaną Sodą. Krótko o rowerze: ramę kupiłem w styczniu 2015 roku, jeszcze w charakterystycznym dla początku produkcji malowaniu.Powoli kompletowałem części, w lipcu kupiłem od forumowego kolegi Activia amortyzator Durolux RC2 i w sierpniu 2015 roku rower stanął na kołach.Do dzisiaj zrobił kilkaset kilometrów, ile dokładnie - nie potrafię powiedzieć i w sumie wstyd się przyznawać.Poza kilkoma wypadami na lokalny singletrack, kilkoma lokalnymi wycieczkami w teren resztę kilometrów zrobiłem nim po mieście.Stan roweru jest idealny - rama/widelec/hamulce/napęd/napinacz/tarcze/opony/pedały mają przebieg jak wyżej, koła, kierownica, mostek, damper, przerzutka i manetka nieco większy ale też działają bez zarzutu. Poza paroma rysami na lakierze rower nie ma żadnych znaków użytkowania. Cała specyfikacja: Rama: NS Soda FR 2014 rozmiar LStery: FSA maszynoweWidelec: SR Durolux RC2 180mm QR20Damper: Fox Vanilla R 216x63Korba: Shimano M590 + zębatka 32TNapinacz: Octane One EvoKaseta: Shimano HG4—11-34Łańcuch: KMC X9Przerzutka: Shimano Deore XTManetka: Shimano DeorePedały: Dartmoor StreamHamulce: Shimano Deore M615 (obecnie zdemontowane)Tarcze: Accent Freezer 180mmMostek: Truvativ HussefeltKierownica: Funn Flat OutGripy: Setlaz Criss CrossSiodełko: Accent DerryKoła: piasta GT QR20 na łożyskach maszynowych + obręcz Sunrims Single Track, tył piasta GT 135x12 na maszynach + obręcz Sunrims Single TrackOpony: Kenda K-Rad 26x1,95, Schwalbe Table Top 26x2,25, plus drugi komplet Schwalbe Racing Ralph Cena: 5000 zł. Do obejrzenia w okolicach Rzeszowa. Mile widziany odbiór osobisty, ewentualnie do ustalenia transport samochodem na Podkarpaciu, pociągiem czy wysyłka pocztą/kurierem. Na życzenie dodatkowe zdjęcia, o wszystkie szczegóły można śmiało pytać.
MikeSkywalker Napisano 5 Września 2017 Autor Napisano 5 Września 2017 Cena 4500 zł, bez możliwości negocjacji.
MikeSkywalker Napisano 17 Września 2017 Autor Napisano 17 Września 2017 Rama z damperem do kupienia za 2000zł, cały rower bez hamulców 4100zł.
MikeSkywalker Napisano 29 Października 2017 Autor Napisano 29 Października 2017 Soda bez hamulców (używam w innym rowerze) 3700zł
Mod Team bogus Napisano 13 Lutego 2022 Mod Team Napisano 13 Lutego 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.