kinket1234 Napisano 15 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2017 Cześć, mam zamiar kupić rower który świetnie służyłby mi do jeżdżenia po asfalcie, jak i po lesie. Mam zamiar kupić jakiś używany rower, żeby zaoszczędzić trochę pieniędzy a kupić dobry rower, nie jestem jakimś 'magikiem', jak i również jestem dość zielony w tych tematach dlatego proszę o pomoc. Ważne, żeby nie był dosyć ciężki i 'wygodnie' się jeździło. Na oku mam ten rower: https://www.olx.pl/oferta/rower-mtb-author-a-gang-7mm-pilnie-CID767-IDldbZV.html#a1bef7f0d2 z tej aukcji, ma ktoś jakieś opinie na w/w temat? Liczę też na inne propozycję. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmarek02 Napisano 16 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2017 Ja mam do sprzedania rower mtb za 2050 zl do nego.. Zalezy mi na szybkiej sprzedazy bo chce cos wiekszego. Osprzet shimano XT, amor rock shox recon gold blok. Pop loc. Naprawde polecam.. Moge podlinkowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi