MakosVideo Napisano 14 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2017 Cudeńko! Cena w PL ok 80 PLN, ponoć zamienniki na ali po 10$. Wygląda to estetycznie, pięknie gra. Chyba się skuszę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziksoltys Napisano 14 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2017 tu masz temat który niedawno był ja kupiłem za 5$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 14 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2017 Jakbyś zamawiał, daj znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MakosVideo Napisano 15 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 15 Lipca 2017 tu masz temat który niedawno był ja kupiłem za 5$ Wyszukiwarka nie znalazła ponieważ twój temat był inaczej zatytułowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziksoltys Napisano 15 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2017 Taki jest temat na forum [Dzwonki] Knog & Q Bell Jak naciskam na "temat" to mnie do niego przenosić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MakosVideo Napisano 15 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 15 Lipca 2017 Taki jest temat na forum [Dzwonki] Knog & Q Bell Jak naciskam na "temat" to mnie do niego przenosić CZŁOWIEKU wiem! - Wcisnąłem temat ale tłumacze Ci kiedy w wyszukiwarce wpisałem DZWONEK OI to nie znalazło mi twojego tematu, rozumiesz to? Dlatego założyłem nowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziksoltys Napisano 15 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2017 Pierwsza żecz nie mój temat druga w temacie nie ma OI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MakosVideo Napisano 15 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 15 Lipca 2017 Pierwsza żecz nie mój temat druga w temacie nie ma OI Pierwsza RZECZ - tak się pisze. Druga RZECZ - jesteś ograniczony, czytaj ze zrozumieniem co piszesz i co piszą inni. Koniec tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.