Ice123 Napisano 14 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2017 Mam problem bo nie wiem który amortyzator wybrać. Jednym jest FOX Float 32 RL 100mm a drugim Rock Shox sektor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piciu256 Napisano 14 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2017 A sektor to nie jest przypadkiem widelec bardziej grawitacyjny? FOX float 32 to widelec XC, do czego on ma być używany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haitz Napisano 14 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2017 Jak niby sektor jest widelcem grawitacyjnym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piciu256 Napisano 14 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2017 No tak? https://www.sram.com/rockshox/family/sektor według strony Sram jest to widelec do rowerów typu Trail wykonany z tańszych (cięższych) materiałów W każdym razie zupełnie inny rodzaj widelca niż wydmuszka Float 32 o skoku 100mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haitz Napisano 14 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2017 Mi tam się grawitacja kojarzy bardziej z downhillem, freeride i dirtem. Ale tak czy siak zaszło nieporozumienie i masz rację że to 2 różne widelce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ice123 Napisano 14 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 14 Lipca 2017 A sektor to nie jest przypadkiem widelec bardziej grawitacyjny? FOX float 32 to widelec XC, do czego on ma być używany? Do jazdy po lasach i czasami jakies zawody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 15 Lipca 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Lipca 2017 Zakładając ,że oba amorki są w dobrym stanie ,mają ten sam skok i tede, to Fox. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.