Walkower Napisano 14 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2017 Powitał! Jak w temacie, szukam chętnych osób na wycieczkę z Opola na Pradziada Wyprawę planuję między 24 - 28 lipca. Nie żadne mordercze tępo, a spokojna jazda byle by dojechać i wrócić Zainteresowanych zapraszam i czekam na odpowiedź Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonik7824 Napisano 23 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 (edytowane) Cześć, byłbym chętny na taki spontaniczny wypad. Mam 32lat, byłem już w tym roku w górac na rowerze więc dałbym radę. Wyjechałbym z Lublina jutro rano, tak żeby ok godziny 12 w poniedziałek być w Opolu i byśmy od razu wyjechali. Mam czas 3dni, więc musiałbym w środę wieczorem już wracać. Jeśli pasuje Ci taki wypad to napisz jak logistycznie to widzis na pw lub sms- numer za chwilę wysyłam Ewentualnie od wtorku do czwartku też by mi pasowało Edytowane 23 Lipca 2017 przez sonik7824 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi