Walkower Napisano 14 Lipca 2017 Napisano 14 Lipca 2017 Powitał! Jak w temacie, szukam chętnych osób na wycieczkę z Opola na Pradziada Wyprawę planuję między 24 - 28 lipca. Nie żadne mordercze tępo, a spokojna jazda byle by dojechać i wrócić Zainteresowanych zapraszam i czekam na odpowiedź Pozdrawiam. Cytuj
sonik7824 Napisano 23 Lipca 2017 Napisano 23 Lipca 2017 (edytowane) Cześć, byłbym chętny na taki spontaniczny wypad. Mam 32lat, byłem już w tym roku w górac na rowerze więc dałbym radę. Wyjechałbym z Lublina jutro rano, tak żeby ok godziny 12 w poniedziałek być w Opolu i byśmy od razu wyjechali. Mam czas 3dni, więc musiałbym w środę wieczorem już wracać. Jeśli pasuje Ci taki wypad to napisz jak logistycznie to widzis na pw lub sms- numer za chwilę wysyłam Ewentualnie od wtorku do czwartku też by mi pasowało Edytowane 23 Lipca 2017 przez sonik7824 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi