KasiaG Napisano 3 Sierpnia 2017 Napisano 3 Sierpnia 2017 Ja planuję zrobić tę trasę 11-16 sierpnia. Z tym, że koniec trasy to Gdańsk Główny, skąd ruszam w drogę powrotną do Warszawy. Noclegi planuję pod namiotem. Jeśli ktoś byłby chętny, żeby dołączyć to zapraszam. Cytuj
TowarzyszPodrozy Napisano 3 Sierpnia 2017 Napisano 3 Sierpnia 2017 Cześć, byłabym chętna dołączyć czy możesz więcej napisać o wyjeździe np. ile km dziennie, czy trasa asfaltowa czy teren? widzę, że jesteś z Warszawy, może spotkanie? mój mail: towarzysz.w.podrozy@gmail.com Ja planuję zrobić tę trasę 11-16 sierpnia. Z tym, że koniec trasy to Gdańsk Główny, skąd ruszam w drogę powrotną do Warszawy. Noclegi planuję pod namiotem. Jeśli ktoś byłby chętny, żeby dołączyć to zapraszam. Cytuj
KasiaG Napisano 3 Sierpnia 2017 Napisano 3 Sierpnia 2017 Cześć, byłabym chętna dołączyć czy możesz więcej napisać o wyjeździe np. ile km dziennie, czy trasa asfaltowa czy teren? widzę, że jesteś z Warszawy, może spotkanie? mój mail: towarzysz.w.podrozy@gmail.com Cześć! Ponieważ mam starego, skrzypiącego górala bez amortyzacji, to preferuję asfalt. Szybciej i lżej się jedzie, co przy czekających mnie odległościach nie jest bez znaczenia. Wg google.maps przy opcji trasy Świnoujście-Władysławowo-Gdańsk, wychodzi 430 km. Na to jest 5 i pół dnia, więc dzienne przejazdy to 70-100 km. Wszystko zależy od pogody, formy i aktualnego nastroju Napiszę też na priv Cytuj
Marcin44 Napisano 3 Sierpnia 2017 Napisano 3 Sierpnia 2017 Ja trochę z innej beczki 30km od morza mnóstwo komarów, 15km od morza mnóstwo komarów jak to jest nad morzem także jest mnóstwo komarów 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi