sstu Napisano 14 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2017 Coś, ktoś chętny?termin do ustalenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L0k0 Napisano 14 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2017 może ja, od połowy sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej1985 Napisano 18 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2017 macie jakis konkretny termin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KasiaG Napisano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 Ja planuję zrobić tę trasę 11-16 sierpnia. Z tym, że koniec trasy to Gdańsk Główny, skąd ruszam w drogę powrotną do Warszawy. Noclegi planuję pod namiotem. Jeśli ktoś byłby chętny, żeby dołączyć to zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TowarzyszPodrozy Napisano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 Cześć, byłabym chętna dołączyć czy możesz więcej napisać o wyjeździe np. ile km dziennie, czy trasa asfaltowa czy teren? widzę, że jesteś z Warszawy, może spotkanie? mój mail: towarzysz.w.podrozy@gmail.com Ja planuję zrobić tę trasę 11-16 sierpnia. Z tym, że koniec trasy to Gdańsk Główny, skąd ruszam w drogę powrotną do Warszawy. Noclegi planuję pod namiotem. Jeśli ktoś byłby chętny, żeby dołączyć to zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KasiaG Napisano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 Cześć, byłabym chętna dołączyć czy możesz więcej napisać o wyjeździe np. ile km dziennie, czy trasa asfaltowa czy teren? widzę, że jesteś z Warszawy, może spotkanie? mój mail: towarzysz.w.podrozy@gmail.com Cześć! Ponieważ mam starego, skrzypiącego górala bez amortyzacji, to preferuję asfalt. Szybciej i lżej się jedzie, co przy czekających mnie odległościach nie jest bez znaczenia. Wg google.maps przy opcji trasy Świnoujście-Władysławowo-Gdańsk, wychodzi 430 km. Na to jest 5 i pół dnia, więc dzienne przejazdy to 70-100 km. Wszystko zależy od pogody, formy i aktualnego nastroju Napiszę też na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin44 Napisano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 Ja trochę z innej beczki 30km od morza mnóstwo komarów, 15km od morza mnóstwo komarów jak to jest nad morzem także jest mnóstwo komarów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi