Diablo_94 Napisano 13 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2017 Witam. Z uwagi na sprzedaż MTB-ka, wyprzedaje pozostałości, które mi zostały na półce i zalegają 1) Łańcuch 11-rzędowy KMC X11EL (cena sklepowa ok. 130 zł) - 100 zł2) Łańcuch 11-rzędowy Shimano HG600 (cena sklepowa ok. 100 zł) - 70 zł3) Pompka do amortyzatora RockShox 300PSI (cena sklepowa ok. 130 zł) - 100 zł 4) Finish Line Spray do amortyzatorów Max Suspension (cena sklepowa ok. 35 zł) - 30 zł5) Profesjonalny wieszak na rower firmy TACX T3145 (cena sklepowa ok. 150 zł) - 100 złPogrubioną czcionką jest podana cena, jaką chciałbym za wystawione przedmioty. W przypadku chęci zakupu, proszę pisać w komentarzu lub bezpośrednio na priv. W przypadku zakupu całości, byłbym w stanie udzielić solidną zniżkę, bo prawdę mówiąc nie chce mi się za bardzo bawić w pojedynczą wysyłke każdego z przedmiotów, także liczę na to, że komuś ta całość by się przydała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diablo_94 Napisano 15 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 15 Lipca 2017 odświeżam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diablo_94 Napisano 17 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 17 Lipca 2017 Łańcuchy sprzedane, cała reszta dostępna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diablo_94 Napisano 20 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 20 Lipca 2017 łańcuchy sprzedane, reszta nadal dostępna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diablo_94 Napisano 25 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 25 Lipca 2017 odświeżam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtGD Napisano 27 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2017 Ostrzeżenie dla kupujących. Kupiłem od Diablo_94 łańcuch Shimano. Niestety jak się okazało sprzedający "zapomniał" wspomnieć w ogłoszeniu o paru sprawach. Treść ogłoszenia jest myląca, a Diablo_94 stwierdził, że sam jestem sobie winien, bo nie dopytałem. Poniżej fragment naszej rozmowy. Witam, Odebrałem dziś łańcuch. Niestety mam do niego zastrzeżenia: 1. W poście było zdjęcie łańcucha w wersji BOX (ten rzeczywiście kosztuje około 100 PLN'ów), a dostałam OEM (65 PLN'ów na Allegro).. 2. Nie było pina do skucia łańcucha. 3. A jednak znalazłem pin... łańcuch już jest nim skuty! 4. Smar na łańcuchu jest brudny i jest go mało, czyli łańcuch pewnie był używany. Ze względu na powyższe proszę o zwrot pieniędzy na konto Odpowiedź Diablo_94 Witam.Szanowny Panie. Wydaje mi się, że łatwo jest zauważyć że zdjęcia zamieszczone w ogłoszeniu widnieją jako poglądowe, przedstawiające zdjęcie fabryczne produktu zrobione przez producenta (a nie zdjęcia produktów zrobione przeze mnie). Opis w ogłoszeniu przedstawiał produkty które sprzedawałem, w tym m.in. łańcuch który Pan ode mnie otrzymał czyli Shimano hg600 (którego to symbole są wybite na łańcuchu) - w ogłoszeniu nie pisałem, że jest to wersja BOX. Łańcuch jest nowy i nie był nigdy używany (może sobie to Pan sprawdzić robiąc pomiar łańcucha - specjalnie do tego przeznaczoną miarką). Pudełka od niego nie było z racji tego, że był zdjęty z fabrycznie nowego roweru Trek Superfly (łańcuchy Shimano nie posiadają spinki i można sobie wedle potrzeby taką zamontować, a wybicie pina to kwestia paru minut). Jeżeli miał Pan jakiekolwiek pytania dotyczące produktu mógł Pan szczegółowo wypytać przed zakupem, takich informacji bym wtedy udzielił. Z całym szacunkiem ale nie przyjmuję zwrotów. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 27 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2017 Regulamin dzialu: 4) Temat z informacją o sprzedawanym przedmiocie musi być kompletny i powinien spełniać określone wymagania. Podajemy: - cenę, - opis, - link do zdjęć lub aukcji. Jak pokazujesz na zdjeciu sprzedawany przedmiot, nawet gdy to jest zdjecie netowe, to kupujacy ma prawo oczekiwac, ze taki przedmiot dostanie. Tym bardziej, ze w opisie nie wspominasz, ze moze byc inaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 27 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2017 J/W poglądowe jak poglądowe, skoro wrzuca się zdjęcie katalogowe boxa, to oczekuję nówki w boxie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 12 Sierpnia 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.