Diablo_94 Napisano 13 Lipca 2017 Napisano 13 Lipca 2017 Witam. Z uwagi na sprzedaż MTB-ka, wyprzedaje pozostałości, które mi zostały na półce i zalegają 1) Łańcuch 11-rzędowy KMC X11EL (cena sklepowa ok. 130 zł) - 100 zł2) Łańcuch 11-rzędowy Shimano HG600 (cena sklepowa ok. 100 zł) - 70 zł3) Pompka do amortyzatora RockShox 300PSI (cena sklepowa ok. 130 zł) - 100 zł 4) Finish Line Spray do amortyzatorów Max Suspension (cena sklepowa ok. 35 zł) - 30 zł5) Profesjonalny wieszak na rower firmy TACX T3145 (cena sklepowa ok. 150 zł) - 100 złPogrubioną czcionką jest podana cena, jaką chciałbym za wystawione przedmioty. W przypadku chęci zakupu, proszę pisać w komentarzu lub bezpośrednio na priv. W przypadku zakupu całości, byłbym w stanie udzielić solidną zniżkę, bo prawdę mówiąc nie chce mi się za bardzo bawić w pojedynczą wysyłke każdego z przedmiotów, także liczę na to, że komuś ta całość by się przydała
Diablo_94 Napisano 17 Lipca 2017 Autor Napisano 17 Lipca 2017 Łańcuchy sprzedane, cała reszta dostępna
Diablo_94 Napisano 20 Lipca 2017 Autor Napisano 20 Lipca 2017 łańcuchy sprzedane, reszta nadal dostępna
ArtGD Napisano 27 Lipca 2017 Napisano 27 Lipca 2017 Ostrzeżenie dla kupujących. Kupiłem od Diablo_94 łańcuch Shimano. Niestety jak się okazało sprzedający "zapomniał" wspomnieć w ogłoszeniu o paru sprawach. Treść ogłoszenia jest myląca, a Diablo_94 stwierdził, że sam jestem sobie winien, bo nie dopytałem. Poniżej fragment naszej rozmowy. Witam, Odebrałem dziś łańcuch. Niestety mam do niego zastrzeżenia: 1. W poście było zdjęcie łańcucha w wersji BOX (ten rzeczywiście kosztuje około 100 PLN'ów), a dostałam OEM (65 PLN'ów na Allegro).. 2. Nie było pina do skucia łańcucha. 3. A jednak znalazłem pin... łańcuch już jest nim skuty! 4. Smar na łańcuchu jest brudny i jest go mało, czyli łańcuch pewnie był używany. Ze względu na powyższe proszę o zwrot pieniędzy na konto Odpowiedź Diablo_94 Witam.Szanowny Panie. Wydaje mi się, że łatwo jest zauważyć że zdjęcia zamieszczone w ogłoszeniu widnieją jako poglądowe, przedstawiające zdjęcie fabryczne produktu zrobione przez producenta (a nie zdjęcia produktów zrobione przeze mnie). Opis w ogłoszeniu przedstawiał produkty które sprzedawałem, w tym m.in. łańcuch który Pan ode mnie otrzymał czyli Shimano hg600 (którego to symbole są wybite na łańcuchu) - w ogłoszeniu nie pisałem, że jest to wersja BOX. Łańcuch jest nowy i nie był nigdy używany (może sobie to Pan sprawdzić robiąc pomiar łańcucha - specjalnie do tego przeznaczoną miarką). Pudełka od niego nie było z racji tego, że był zdjęty z fabrycznie nowego roweru Trek Superfly (łańcuchy Shimano nie posiadają spinki i można sobie wedle potrzeby taką zamontować, a wybicie pina to kwestia paru minut). Jeżeli miał Pan jakiekolwiek pytania dotyczące produktu mógł Pan szczegółowo wypytać przed zakupem, takich informacji bym wtedy udzielił. Z całym szacunkiem ale nie przyjmuję zwrotów. Pozdrawiam
1415chris Napisano 27 Lipca 2017 Napisano 27 Lipca 2017 Regulamin dzialu: 4) Temat z informacją o sprzedawanym przedmiocie musi być kompletny i powinien spełniać określone wymagania. Podajemy: - cenę, - opis, - link do zdjęć lub aukcji. Jak pokazujesz na zdjeciu sprzedawany przedmiot, nawet gdy to jest zdjecie netowe, to kupujacy ma prawo oczekiwac, ze taki przedmiot dostanie. Tym bardziej, ze w opisie nie wspominasz, ze moze byc inaczej.
Blue Napisano 27 Lipca 2017 Napisano 27 Lipca 2017 J/W poglądowe jak poglądowe, skoro wrzuca się zdjęcie katalogowe boxa, to oczekuję nówki w boxie.
Mod Team bogus Napisano 12 Sierpnia 2022 Mod Team Napisano 12 Sierpnia 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.