erzurum Napisano 13 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2017 Jak w temacie, potrzebuję trekkingowej ramy, crossowej czy jak ja tam zwał albo z widelcem albo bez ale z główka pod widelec 1 cal. Najlepiej stalową choć alu też może być, nowa lub używaną, tanią, rozmiar L-XL. Pękła mi taka stalowa rama w rowerze, którym dojeżdżam do pracy w miejscu spawania poprzedniego pęknięcia, raczej nie ma sensu spawać ponownie. Potrzebuję coś podobnego budżetowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CeeZaRicko Napisano 15 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2017 za 350 zł + wysyłka, mogę Ci sprzedać cały rower - Giant Custom SL na alu ramie 57 cm, tylko tylne koło jest zósemkowane. https://www.olx.pl/oferta/rower-trekingowy-giant-custom-deore-lx-hydraulika-CID767-IDn9oVI.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi