Gość Napisano 13 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2017 Hej, Powoli pozbywam się zalegających części. Aktualnie do sprzedania mam: Rama Hexagon X6 2013 rozmiar S 17' + adapter hamulca Rama w stanie 4/5, główka jak i gwint w suporcie bez uszkodzeń. Mufa suportu została splanowana, jednak powierzchnia nie jest idealnie gładka a w lekkie "ząbki", nie przeszkadza to absolutnie w montażu suportu w formie pakietu czy HT2, po prostu w serwisie nie udało uzyskać się idealnie gładkiej powierzchni . W przerwie zimowej została wypolerowana profesjonalnymi środkami ( maszynowo) więc ładnie błyszczy. Na lakierze widoczne są pojedyncze odpryski i ryski wynikające z użytkowania, a w miejscu obejmy przerzutki niestety lakier bezbarwny delikatnie się wykruszył. Rama od przerwy zimowej jest nieużywana ponieważ w ostatniej chwili zmieniłem ją na nową. Sprzedaję bez sterów. Hak jest nowy i powinien być prosty. Cena: ~200 zł Uwaga! Wyjątkowo w przypadku ramy biorę pod uwagę tylko odbiór osobisty, chciałbym uniknąć sytuacji gdzie po zakupie rama zostanie uszkodzona podczas transportu/ montażu sterów czy suportu i wróci do mnie jako "wadliwa". Przerzutka Acera RD-M390 Przejeździła u mnie jeden sezon i od dwóch lat leży w kartonie. Kółka w dobrym stanie a sama przerzutka jest prosta. Posiada kilka otarć ale po porządnym myciu powinna być prawie jak nowa. Cena: 50 zł Manetka Alivio M-4000 9s Używałem jej jeden sezon, wygląda jak nowa i tak też działa. Cena: 50 zł Tarcze Hamulcowe RT-56 ( 180/ 160) Mam nadzieję że nie pomyliłem modelu, podstawowe tarcze od Shimano Powinny być w miarę proste, używałem ich 2 lata temu i nie przypominam sobie żebym miał jakieś problemy. Zużycie jest minimalne, jeździły z klockami żywicznymi więc nie mają nawet wyczuwalnego rantu czy "schodka" w miejscu gdzie stykały się z klockiem. Tarcze zostały przetarte papierem ściernym stąd "satynowy" wygląd, na zdjęciach są także nieco przybrudzone ale przed zakupem zostaną kilkukrotnie porządnie umyte. Na życzenie mogę podesłać zdjęcia grubości z suwmiarką. Cena: 50 zł ( komplet) Sztyca Accent SP-420 350mm 27,2 Sztyca wygląda jak nowa, jedynie część która wchodziła w ramę posiada kilka rysek, nic więcej. Jest to chyba najlepsza sztyca na rynku jeżeli chodzi o stosunek cena/ waga ( około 250 gramów). Cena: 45 zł Wszystkie ceny są dość "orientacyjne", więc jestem otwarty na wszelkie rozsądne propozycje, wtedy na pewno się dogadamy. Wysyłka: Do ustalenia Odbiór Osobisty: Otwock po godzinie 18:00 oraz Warszawa Kasprzaka/ Karolkowa w godzinach 8:00-16:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2017 UP! Wszystkie przedmioty + kilka nowych w ogłoszeniach poniżej: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/1H9dn/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 30 Lipca 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Lipca 2017 Pododawaj nowe przedmioty do opisów/ceny, bo całość pofrunie do kosza. Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2017 Zgodnie z zaleceniami: Kierownica Prosta Author 680 Z kierownicy zostały zmyte wszystkie oznaczenia aby uzyskać "Clean Look", jednak wszystkie napisy identyfikacyjne pozostawiłem aby nie było wątpliwości że to oryginalny produkt. Pełna specyfikacja w linku poniżej:http://velo.pl/czesci/kierownice/author/aco-hb-respect14-0 Kierownica posiada lekkie otarcia lakieru na końcówkach oraz w miejscu łączenia z mostkiem oraz manetkami. Cena: 60 zł Opony Rubena Zefyros 26x2.1 Jest to "Topowa" wersja tej opony, jej realna waga to około ~470g/ sztuka. Opony mają symboliczny przebieg 150-200km. Sprzedaję ponieważ zrezygnowałem z amortyzatora na rzecz sztywnego widelca i niestety musiałem wrócić do starych opon z większym "balonem". Cena: 180 zł ( z wliczoną przesyłką pobraniową) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 12 Sierpnia 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.