Misyogi Napisano 13 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2017 Witam, jeśli źle napisałem to przepraszam i proszę o przerzucenie tematu do dobrego działu mamr kupić sobie rower i niedaleko mam taki oto https://www.olx.pl/i2/oferta/rower-szosowy-CID767-IDm2EF2.html, mógłby ktos powiedzieć coś o nim? Tzn, jaki to model, jakiej firmy przerzutki, hamulce i ogólnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny606 Napisano 13 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2017 jeśli tylko się nie sypie w czasie jazdy to bierz. choćby po to żeby w krakowie/katowicach puścić go za 300. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2017 Za 220zł to nie oczekuj cudów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misyogi Napisano 13 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 13 Lipca 2017 No wiem, że w tej cenie nie będzie nie wiadomo co, ale ktoś wie co to za model? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.