m1x3r3k Napisano 12 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2017 Siemanko. Mam następujący problem. Moj rower to Cube Acid z 2015r. Posiadam w nim suport bb51, a mój problem wygląda następująco potrzebuje zamiennika. a na stronie na której zamawiam części nie posiadają tego modelu i chciał bym was prosić o to abyście pomogli wybrać mi zamiennik suportu na tej stronie http://www.chainreactioncycles.com/bottom-brackets. Z góry dziękuje i życzę miłego wieczoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 12 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2017 Weź BB52.To nowsza wersja Twojego suportu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m1x3r3k Napisano 12 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 12 Lipca 2017 A jakiś lepszy z tych dostępnych tam bo zastanawiam się czy opłaci się np dopłacić do XT. I 2 pytanie czy press fit by pasował i na jakiej zasadzie to działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 12 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2017 Dokładnym odpowiednikiem jest sm-bb52 aczkolwiek polecałbym coś solidniejszego np. accent bb ex pro bsa ew. z shimmano bb-mt800 bsa. PressFit nie pasuje bo jest wciskany w niegwintowaną mufę ramy i to o dużo większej średnicy. U ciebie wszystko co BSA i pod korbę 24mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 12 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2017 Pressfit to suport wciskany,a nie wkręcany jak Twój.I powinieneś się z tego cieszyć Nie wiem czy sie opłaca dopłacać.Gdyby mieli suporty Accenta BB EX Pro to byłoby warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m1x3r3k Napisano 12 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 12 Lipca 2017 Czyli sumując z tych które tam są dostępne nie opłaca się dopłacać powiedzmy ze max budżet to 25f. I sorry panowie bo resztę gratów wiem jaką wziąć a suport w tym rowerze wymieniam 1 raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 12 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2017 Za 20 Elżbiet mają XT MT800.W sumie powinien być lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m1x3r3k Napisano 12 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 12 Lipca 2017 I na 100% bedzie pasował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 12 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2017 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m1x3r3k Napisano 12 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 12 Lipca 2017 W takim radzie bardzo dziękuje wam za pomoc i lecą dla was łapki w góre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 12 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2017 Ciekawe czy adapter klucza jest w zestawie W komentarzach na stronie sklepu podają że jest w zestawie.O ile dobrze zrozumiałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.