mynameismud Napisano 12 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2017 Witajcie.Jak w temacie - polecacie jakieś Gdańskie/Trójmiejskie serwisy rowerowe?Ewentualnie mieliście jakieś nieprzyjemne przygody?Pozdrawiam,mynameismud Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej83 Napisano 12 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2017 Drop Bikes na Osowej. Polecam z całego serca Michał to świetny fachowiec prowadzi autoryzowany serwis zawieszeń Rock Shoxa i Foxa. Co ważne nie zdziera na tym serwisie i ma barrdzo dobre terminy. Dla porównania centrowanie koła na wysepce prawie 2 tyg. Serwis pełen w Drop Bikes niecały tydzień. Ja rowerów nigdzie indziej nie daję. https://www.facebook.com/dropbikespl/ Pozdrawiam, Maciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczet190399 Napisano 12 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2017 Rowersi Gdańsk Chełm. Nigdy nie zawiedli i zawsze miłą rozmowa o sprzęcie i tematach rowerowych. Ceny robocizna mała, cześci trochę wyższe Tysar Świętokrzyska / Cykliści. Wszysko OK. Dobre ceny na cześci zakupione przez internetu u nich Nypel - Reda. Dawałem tylko piaste planetarną do serwisu, bo nikt inny nie chciał tego zrobić. Zrobili dobrze. Generalnie polecam serwis samemu wykonać. Możę trochę kasy wydasz na narzędzia + smary, ale masz 100% pewności, ze serwis został wykonany rzetelnie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej83 Napisano 12 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2017 Faktycznie Tysar złożył mi koło na maszynowym novatecu i do tej pory sie na nim bujam to już chyba z 4 lata:P Wiec i serwis tez pewnie ok. Wazne jeszcze żeby było blisko domu i terminy w miare ludzkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarek2 Napisano 10 Marca 2018 Udostępnij Napisano 10 Marca 2018 Tylko Mobilny Maciek, duperele zrobi Ci na miejscu, a jak coś cięższego to zabiera rower autem na serwis. Tu recka od ElKapitano:http://elkapitano.pl/2015/12/04/pan-samochodzik-czyli-mobilny-serwis-rowerowy/ i FB https://pl-pl.facebook.com/public/Maciek-Mobilny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 18 Marca 2018 Udostępnij Napisano 18 Marca 2018 Wczoraj skorzystałem z Mobilnego Maćka, potrzebowałem przegwintować mufę Peaka bo jakaś wada była i suport nie chciał złapać gwintu. Mega szybko, mega tanio i mega miło. I pod moim własnym domem co najciekawsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zindo Napisano 22 Marca 2018 Udostępnij Napisano 22 Marca 2018 @cervandes a jak to cenowo Ciebie wyszło ? Szczególnie jeśli chodzi o dojazd ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 23 Marca 2018 Udostępnij Napisano 23 Marca 2018 @Zindo - oczy i uszy przecierałem ze zdumienia. Zapłaciłem dosłownie grosze, dwa i prawie trzy razy mniej niz w miejscach, do których zadzwoniłem zanim trafiłem na Maćka. Dojazd okrągłe zero pln. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.