Wallyy Napisano 12 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2017 Witamchciałbym kupić rower za około 1000zł, do jazdy rekreacyjnej/lekko sportowej. Rower nie musi być nowy (ale w dobrym stanie), zależy mi za to, żeby miał jako taki osprzęt (myślałem o napędzie Alivio). Oprócz tego zależałoby mi, żeby koła to nie były 29', bo rower będzie też użytkowany na zwykłych ścieżkach rowerowych. Czy ma ktoś jakieś propozycje warte polecenia? Bo jak sprawdzałem modele na stronach producentów typu Unibike, GT to najtańsze oscylują w granicach ~1500zl a są na Tourneyach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grande1970 Napisano 13 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2017 nowego na alivio za tą cenę nie znajdziesz, szukaj używanego roweru crossowego typu kand maestro, lazaro, spartacus, masz duże szanse znaleźć prawie nowe rowery w tej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi