Wojciech08 Napisano 11 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 Cześć wszystkim, mam pytanie, mam hamulec avid juicy 5 tylni i padła klamka. Powiedzcie mi czy muszę szukać używanej klamki tej samej marki i serii czy mogę kupić jakaś inna i ona będzie pasować? Przesyłam zdjęcia jak wygląda klamka i łączenie klamki. I jeśli można kupić jakaś inna to jaką polecacie w rozsądnej cenie, nie chciałbym przepłacać za tą klamkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 11 Lipca 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 Powinna pasować od elixira, choć ciężko powiedzieć jak to będzie działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech08 Napisano 12 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 12 Lipca 2017 Ale jak to jest czy będą pasować wszystkie juicy czyli 3,5,7 oraz elixir 3,5,7 czy to jest tak, że tylko juice i elixir 5 a reszta już nie pasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 13 Lipca 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Lipca 2017 Zestawy naprawcze do klamek elixir sa tożsame od chyba 1 czy 3 do XX. Stad wnioskować można że będzie pasować każda. Każda normalna, bo były wersje trial i tym podobne na 4 tłoki etc. Każdy zacisk elixir jaki rozbierałem miał takie same tłoki co także dowodzi że każda klamka będzie pasować. Tak naprawdę będą pasować wszystkie klamki na dot. Jakieś promaxy, Hope, hayes, formula. ... Nie każda jednak osiągnie to co powinna Myślę że z elixira będzie najbliższa prawdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.