agent123559 Napisano 10 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2017 Dzień dobry, po ostatnim upadku z roweru wygięła mi się rura sterowa w amortyzatorze RST w rowerze kellys salamander. Chciałbym się tylko dowiedzieć czy opłaca się w jakikolwiek sposób to naprawiać czy też nie. Jeśli nie to czy bylibyście tak mili i doradzili mi zakup nowego w cenie około 300 zł. Nie mam dużych wymagań oprócz tego żeby mi sama kierownica nie skręcała tak jak to ma miejsce teraz. Zaznaczam że ster jest wygięty mocno do tyłu, ponieważ wjechałem w koleinę tramwajową i przeleciałem przez kierownicę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 11 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 Już sie nie opłaca tej rury reanimować . Daj fotkę z boku amorka w miejscu korony bo jeśli korona jest cała nienaruszona to moze znalazl bym jakąś używaną rurę sterowa i tobie wymienił w przedziale cenowym ok 100 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agent123559 Napisano 16 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 16 Lipca 2017 A za około 300 zł kupiłbym coś sensownego, bo jak mam dawać 100 zł za naprawę tego to wolę zakupić nowy. Tylko na jakie patrzeć ? Czy ten byłby dobry ? https://www.centrumrowerowe.pl/czesci/amortyzatory-rowerowe/widelce-amortyzowane/p,amortyzator-xcm-rl-26-z-manetka-100mm-a-head-1-18-z-piwotami-bialy-sr-suntour,357386.html Czy z tej strony coś byś mógł mi polecić ? http://activia.sgl.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter233 Napisano 16 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2017 Ten który podałeś będzie jakościowo podobny do tego który teraz masz. Albo dokładasz do ok. 550 zł na powietrznego xcr albo do 700 na raidona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agent123559 Napisano 16 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 16 Lipca 2017 Ok to jestem w stanie dołożyć do powietrznego, to który będzie pasował do mojego roweru w cenie około 550 zł ? przypominam, że mam hamulce zwykłe, nie tarczowe. Jakbyście byli tak mili to podajcie link i ja zamówię. Nie znam się dlatego piszę tutaj. Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 16 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2017 Na v-brakei to powietrznych raczej już nie dostaniesz, jedynie używki ze starych lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agent123559 Napisano 17 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 17 Lipca 2017 Ok to jaki kupić amortyzator i hamulce ? I czy sam dałbym radę to wszystko wymienić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.