jamiro Napisano 10 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2017 Hejka. Znalazlem do kupienia uzywany rower Cube Ltd Race z 2011r. http://www.bikekatalog.pl/2011//rowery/313/Cube.Ltd.Race/ Czy wedlug was wart jest coss ten rower i ile max dalibyscie za niego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 10 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2017 Cena zależy od stanu technicznego.Ale ogólnie,to coś jest wart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jamiro Napisano 10 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca 2017 Stan techniczny roweru oceniony jest na dobry poza normalnymi sladami uzytkowania. Wart, ale ile ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piciu256 Napisano 10 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2017 Zależy ile ktoś za niego chce- napisz to ci powiemy czy warto, czy lekko potargować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 10 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2017 6 lat rower stan "oceniam jako dobry" : / 1,5, jak rzeczywiście dobry stan to może 1,8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jamiro Napisano 10 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca 2017 Zależy ile ktoś za niego chce- napisz to ci powiemy czy warto, czy lekko potargować Cena oscyluje w granicach 1700zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 6 lat rower stan "oceniam jako dobry" : / 1,5, jak rzeczywiście dobry stan to może 1,8 Mozesz znalezc nawet rower 15 letni w stanie idealnym. Wszystko niestety wtedy opiera sie na zaufaniu sprzedajacy-kupujacy, chyba, ze sie zna kogos osobiscie. Prosty przyklad moj. Kupilem Univege Flyte zonie juz 17 lat temu, zrobila na nim,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,okolo 200km i nie spodobalo sie. Syn jezdzi drugi sezon i wg licznika ma natluczone okolo 700km. Stan ocenilbym na idealny lamane przez bardzo dobry, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 11 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 I ??? Mozesz znalezc nawet rower 15 letni w stanie idealnym Można też roczny w stanie fatalnym Napisałbyś w ogłoszeniu "oceniam jakoo dobry" ? Napisałbyś Kupilem Univege Flyte zonie juz 17 lat temu, zrobila na nim,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,okolo 200km i nie spodobalo sie. Syn jezdzi drugi sezon i wg licznika ma natluczone okolo 700km. Stan ocenilbym na idealny lamane przez bardzo dobry, Jamiro nie wrzucił linka do aukcji stąd dyskusja nieco jałowa : )) I tu na szczęście nic się nie opiera na zaufaniu tylko na dokładnej inspekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 Tak , napisalbym w ogloszeniu stan idealny i tyle. Cena rowniez bylaby adekwatna i to bylaby moja decyzja, ewentualny kupujacy sam ocenilby stan. Poki co absolutnie kazda rzecz sprzedawana przez mnie oceniana jest potem w sposob celujacy, ale to moje rzeczy. Oczywista sprawa jest to, ze oceniamy wszystko na miejscu. Caly moj wywod ma tylko uzmyslowic, ze nie kady sprzedajacy musi z zalozenia klamac w stylu, diesel z Niemiec, babcia jezdzila do kosciola. I w druga strone - nie nalezy zawsze wierzyc w to co napisane... Jeden da za tego Cubea 1200zl, a ja spokojnie dalbym np 2300 gdyby stan byl bardzo dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jamiro Napisano 11 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 A jak jest z geometria ram Cube, jest to rower z 18" rama, a Ja mam 175cm, dlugosc nogi 79cm. Czy nie bedzie za mala ? Link do galerii: https://www.galerieallegro.pl/zdjecia2/cu/9728394/1#zdj3 https://www.galerieallegro.pl/zdjecia2/be/9728408/1#zdj3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 11 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 Caly moj wywod ma tylko uzmyslowic, ze nie kady sprzedajacy musi z zalozenia klamac w stylu, diesel z Niemiec, babcia jezdzila do kosciola. Niestety my tu pomagamy kupującym nie handlarzom. A zwrot "stan oceniam na ...." to typowe odcięcie się od odpowiedzialności za wady. Stan się zna albo nie a nie "ocenia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lederfox34 Napisano 11 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 A jak jest z geometria ram Cube, jest to rower z 18" rama, a Ja mam 175cm, dlugosc nogi 79cm. Czy nie bedzie za mala ? Link do galerii: https://www.galerieallegro.pl/zdjecia2/cu/9728394/1#zdj3 https://www.galerieallegro.pl/zdjecia2/be/9728408/1#zdj3 nie powinna. Cuby sa ogólnie dość krótkie. Podejrzewam ze nawet nie zmieniłbyś ustawienia siodełka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 11 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 (edytowane) No właśnie może być nieco za krótka ta rama. Ale ten model Cuba jest chyba stosunkowo mało emerycki - wybierałbym między 18 a 19. Masz szansę się przymierzyć ? Btw - kaseta wygląda jak nowa : ) Sprzedaje handlarz czy właściciel ? Edytowane 11 Lipca 2017 przez wkg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jamiro Napisano 11 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 Po aukcjach widac ze handlarz. Rowery zwozone z zagranicy. Dla mnie drugi koniec Polski wiec trudno do niego mi sie przymiezyc. Znalazlem jeszcze LTD Race z 2012 w podobnej cenie juz na 20" ramie. Zastanawiam sie jeszcze nad nim. http://allegro.pl/show_item.php?item=6885006317 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 Niestety my tu pomagamy kupującym nie handlarzom. A zwrot "stan oceniam na ...." to typowe odcięcie się od odpowiedzialności za wady. Stan się zna albo nie a nie "ocenia" Siedzie tu juz tak dlugo, ze wiem czym to sie je. Ostatnie zdanie to raczej przemysl....ja je przemilcze. Rower jak na 6 lat wyglada dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 11 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 Dla mnie drugi koniec Polski wiec trudno do niego mi sie przymiezyc. Bez przymiarki nie ma sensu kupować roweru. Więcej potem wydasz na rehabilitację kręgosłupa : / A od handlarza z drugiego końca Polski : /// Co stan "ocenia na" ... Ja bym odpuścił i szukał czegoś w okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lederfox34 Napisano 11 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 Po aukcjach widac ze handlarz. Rowery zwozone z zagranicy. Dla mnie drugi koniec Polski wiec trudno do niego mi sie przymiezyc. Znalazlem jeszcze LTD Race z 2012 w podobnej cenie juz na 20" ramie. Zastanawiam sie jeszcze nad nim. http://allegro.pl/show_item.php?item=6885006317 jakoś nie mam zaufania do handlarzy, ogólnie dla kogoś co paru zdań o historii roweru nie wypowie. Takie ogólniki czy specyfikacja to 'se' każdy poczyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piciu256 Napisano 11 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 Do tego mnie się wydaje że zdjęcia nieprzypadkowo zostały zmniejszone do takiej rozdzielczości żeby nie dało się przybliżyć/ zobaczyć szczegółów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 11 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 A do tego z zimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jamiro Napisano 11 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 Dzieki Panowie, opierajac sie na waszych radach odpuscilem sobie aukcje. 1. Rower niewiadomoego pochodzenia 2. Brak szczegolwego opisu roweru i jego stanu, w aukcji nawet bylo info zeby dobrze zapoznac sie ze stanem opierajac sie na zdjeciach 3. W aukcji byla informacja ze to rower z 2012 roku, a tym czasem wedlug katalogu na stronie bikekatalog.pl jest to model z 2011r. 4. Porownojac zdjecia a fotorafie w katalogu wydaje Mi sie ze byly lekkie modyfikacje o ktorych sprzedawca nie informuje 5. Czytalem wiele, ze rozmiarowka Cube jest dosc specyficzna i dobrze jest zrobic przymiarki 6. Cena: poszedl za 2075zl. Lekko po za moj budzet jak na rower z przeznaczeniem weekendowym 7. No i po to sie ma forum, zeby nie zrobic glupstwa Jeszcze raz dzieki i szukam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 11 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 I Pani ))) . Brak szczegolwego opisu roweru i jego stanu, w aukcji nawet bylo info zeby dobrze zapoznac sie ze stanem opierajac sie na zdjeciach Na przyszłość wrzuć link do aukcji - nikt Ci go przecież nie podkupi a opisy tez dużo mówią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
havok82 Napisano 29 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2017 (edytowane) Witam podłącze się pd temat prawdopodobnie będę miał takiego z 2008roku, reba sl, xt hamulce oro, stan ok normalne ślady użytku...cena nie będzie z kosmosu...rama 16 cali waga 12,4kg Edytowane 29 Lipca 2017 przez havok82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 29 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2017 I ? Bedziesz sie na nim scigal w maratonach czy naganiasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
havok82 Napisano 30 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2017 Na sprzedaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi