mich126 Napisano 19 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2017 Płacz? Chyba ze śmiechu, bo akurat omawiany strój od strony wizualnej na więcej nie zasługuje. Ale co kto lubi. No i dopsz. Ty się śmiejesz z CCC, ktoś inny z tego co Ty nosisz, jak sam napisałeś, co kto lubi no i dopsz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gocu Napisano 19 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2017 Ale niektórzy mają ból tyłka o logo na koszulce, dziwne że jak ktoś gra w piłkę w koszulce realu czy legii to jest ok, ale jak jeździ na rowerze w stroju ulubionej ekipy to już płacz. To tacy sami pajace. A twoja logika jest porażająca, charakterystyczna dla prostych umysłów ludzi którzy świat widza tylko czarno-biało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mich126 Napisano 19 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2017 A twoja logika jest porażająca, charakterystyczna dla prostych umysłów ludzi którzy świat widza tylko czarno-biało. Przeczytaj co napisałeś i użyj swojego skrzywionego umysłu do analizy swojej światłej wypowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cichy300 Napisano 25 Marca 2018 Udostępnij Napisano 25 Marca 2018 Kupiłem spodenki na przecenie za 100zl. Są 1000x lepsze niż seria 500 z deca. Jak założyłem CCC to te z deca chciałem wyrzucić do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sthEn Napisano 27 Marca 2018 Udostępnij Napisano 27 Marca 2018 1000x lepsze? Kurczę, to sporo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.