Gość Napisano 9 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2017 (edytowane) Hej, Potrzebuję cienką podkładkę ( 1- 2 sztuki) która czasami występuje w zestawie z sterami 1 i 1/8, czyli coś takiego jak na zdjęciu poniżej: Dla jasności, chodzi o te dwie podkładki na środku które leżą na "pierścieniu centrującym". Niestety nie da się tego kupić oddzielnie, a ja cały czas szukam sposobu na luzujące się stery. Jeżeli ktoś ma, poproszę o PW lub Posta w tym temacie Edytowane 9 Lipca 2017 przez skom25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamDi2 Napisano 10 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2017 Mam takie podkładki. Mogę sprzedać komplet za 20 zł. Pozdrawiam, Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomo63 Napisano 11 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 Zadzwon tutaj: https://zphmetalus.pl/cms.php?id_cms=4 Dorobia Ci podkladki jakie tylko chcesz (grubosc, material, rozmiar). Zazwyczaj cena 4zl za sztuke z wysylka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi