Eneen Napisano 7 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2017 (edytowane) ...bo bankowo nie b+ tylko coś oklejone... To pytanie do zawców ram w importu Edytowane 7 Lipca 2017 przez Eneen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lynx79 Napisano 8 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2017 (edytowane) A dlaczego uważasz, że to nie Level B+ Wygląda jak Level B+ z 2014. Ma tylko zmodyfikowany osprzęt do XT M8000. https://www.kross.pl/pl/2014/mtb-xc-29quot/level-b Edytowane 8 Lipca 2017 przez lynx79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eneen Napisano 10 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca 2017 (edytowane) Ma inny kształt trójkąta między rurą górną a podsiodłową. Ma też inną sztycę. Napis jest przesunięty względem oryginału. Na tym zdjęciu widać odklejające się napisy i osprzęt concept (oryginał jest easton). Edytowane 10 Lipca 2017 przez Eneen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karuzelek Napisano 10 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2017 Może to jakiś prototyp stąd inne malowanie. Faktycznie ten kross ma bardzo atrakcyjną cene na allegro. Sam byłem chętny na jego zakup ale jeśli są takie wątpliwości to nie będe się w to pchał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eneen Napisano 10 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca 2017 To nie malowanie tylko naklejki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 10 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2017 Tylko porównuj z ramą w tym samym rozmiarze. Jak masz wątpliwość to możesz napisać do Krossa, albo poprosić o nr ramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karuzelek Napisano 10 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2017 Naklejki pod lakierem niech tak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lynx79 Napisano 10 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2017 Dla mnie to ta sama rama. Osprzęt można zmienić. Może to być prototyp lub demówka. Zanim kupiłem Soila 2.0 EX to też chwilę jeździłem na demówce - też miała nieco inne detale ramy czy osprzęt. W temacie o Soilu zdaje się wrzuciłem nawet fotki. Stąd też może odklejające się naklejki. Daj link do ogłoszenia. Zerkniemy na więcej zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eneen Napisano 10 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca 2017 http://allegro.pl/kross-b-29-full-xt-reba-2016-i6884444520.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi