DIYaudioPawelS Napisano 7 Lipca 2017 Napisano 7 Lipca 2017 witam wszystkich nie wiedzialem gdzie zalozyc temat wiec zakladam w bezpiecznym dziale. prosze moderatorow o przeniesienie w odpowiednie miejsce. poszukuje niedrogiego klasycznego bagaznika dachowego ale na rower 29" obecnie mam cos tego typu niestety "rynna" jest za za krotka, za waska a w dodatku to ramie nie siega ramy tak wiec musze demontowac przednie kolo, zeby zamocowac rower czy spotkaliscie sie z tego typu bagaznikami pod rowery 29"? (w dodatku mam duza rame) allegro ani google nie pomaga google pokazalo odpowiedni bagaznik ale o wartosci mojego samochodu jak nic nie kupie to bede musial zrobic sobie cos takiego
provayder Napisano 7 Lipca 2017 Napisano 7 Lipca 2017 Ja przewoziłem swojego Kellysa ze sklepu na Taurus BikeUp i nie miałem żadnych problemów z wielkością bagażnika ani mocowaniem roweru. Cena nie wygórowana - ok. 170PLN
DIYaudioPawelS Napisano 7 Lipca 2017 Autor Napisano 7 Lipca 2017 http://wrower.pl/sprzet/test-uchwyt-rowerowy-taurus-bikeup,6021.html jak widze te fotki to watpie ze mi zamocuje moj rower :/ ale w sumie pokombinuje jeszcze z przedluzeniem "rynny" z przodu to moze uda sie przesunac rower do przodu
Klark Napisano 13 Lipca 2017 Napisano 13 Lipca 2017 Poprawnie mocujesz rower? Mam ten uchwyt Thule i bez żadnych problemów wchodzi rower z ramą 21 i kołami 29.
DIYaudioPawelS Napisano 14 Lipca 2017 Autor Napisano 14 Lipca 2017 mam inny uchwyt a nie ten. skoro przetestowane to wezme go pod uwage ale chodzi mi diy po glowie musze przeliczyc koszta i porownac co sie bardziej oplaca
grande1970 Napisano 14 Lipca 2017 Napisano 14 Lipca 2017 ja mam 2 takie http://autobox-online.pl/pl/p/Automaxi-AXIS-Aluminium-Aluminiowy-uchwyt-rowerowy-z-zabezpieczeniem-roweru-przed-kradzieza-/143 i oba 29ry jeden 20 cali drugi 19 mieszczą się bez problemu i z tego co porównywałem jego wymiary są identyczne jak pozostałych nawet tych stalowych po 50 zł, bo eż mam takie 2 uchwyty
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.