Mr0wa_1991 Napisano 10 Października 2006 Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Witam. Mam taki maly problemik... Myslalem nad zakupem hamulcow (v-ki) Shimano alivio/altus Jest cos lepszego w tej cenie?? Prosze o szybka odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żbik Napisano 10 Października 2006 Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Nie ma... Ewentualnie poszukaj Avid SD5 ale będą na pewno droższe (jednak też i lepsze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dezerter Napisano 10 Października 2006 Udostępnij Napisano 10 Października 2006 W tej cenie nic lepszego nie znajdziesz, no chyba że interesują cię używki to można poczekać na jakąś okazję. Ale w tych Shimano zmienisz klocki i będą całkiem niezłe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisss 1989 Napisano 21 Października 2006 Udostępnij Napisano 21 Października 2006 nie zastanawiaj sie tylko kupuj te shimano:D pozdro:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr0wa_1991 Napisano 21 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Juz sie skontaktowalem ze sprzedawca. Jeszcze 15 zl dozbieram i kupuje ^^ A tak nawiasem mowiac: jakies klamki do tego polecacie ?? Tylko zebym domu sprzedawac pod zastaw nie musial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 21 Października 2006 Udostępnij Napisano 21 Października 2006 W tej cenie tez wybralbym wlasnie te proponowane przez Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 23 Października 2006 Udostępnij Napisano 23 Października 2006 nie polecam - mialem kieeeedys takie w stary biku porazka - wes avidy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 23 Października 2006 Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Dobra żeby nie zakładać nowego tematu Opłaca się kupić takie Deorki Bo potrzebuje szybko hamplów a w sklepie stacjonarnym tylka z wyszżych modeli takie są więc się opłaca czy nie ?? Moge poczekać te max 3 i zamówić albo pojechać do Częstochowy i kupić jakieś avidy albo coś podobnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr0wa_1991 Napisano 23 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Z tego co sie orientuje (tylko zeby gafy nie walnac ) to za ta cene moglbys miec takie avidy wyjdzie cie jeszcze o 2 zl taniej na jedno kolo Ale niestety nie wiem czy sa dobre Nie mialem przyjemnosci na nich jezdzic i nie znam osobiscie nikogo kto je ma. Jednak wydaja sie fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 23 Października 2006 Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Tak ja bym je kupił,ale nie wiem czy będą w stacjonarnym sklepie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebekfireman Napisano 23 Października 2006 Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Dobra żeby nie zakładać nowego tematuOpłaca się kupić takie Deorki Ja się zastanawiam czym one się tak naprawdę różnią od zwykłych Altus/Alivio że ich cena jest o ok.80% wyższa. Fakt że Deore wizualnie wygląda ładniej, ale chyba poza tym niczym szczególnym się nie różni - może jedynie inne klocki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rysiek Napisano 23 Października 2006 Udostępnij Napisano 23 Października 2006 W tym przedziale cenowym nic nie znajdziesz lepszego ja bym bral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr0wa_1991 Napisano 24 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Sixer: no to zapytaj sie czy moga ci je sprowadzic Jak to jakis przyzwoity sklep to ci je sprowadza w czasie do 5 dni roboczych A jak nie ... To pozostaje allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 24 Października 2006 Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Sixer: no to zapytaj sie czy moga ci je sprowadzic Jak to jakis przyzwoity sklep to ci je sprowadza w czasie do 5 dni roboczych A jak nie ... To pozostaje allegro To wcale nie jest powiedziane ,ze sprowadza... W wiekszosci przypadkow sprowadzaja na czas ,ale niekiedy to olewaja to wszystko strasznie. Ja na glupi kosztyk chyba z 2 tyg czekalem ,az w koncu kupilem inny, a sklep znasz i jest autoryzowany niby... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr0wa_1991 Napisano 24 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 24 Października 2006 No wiem... Ale bynajmniej na pismie tak jest Warto byc optymista... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 24 Października 2006 Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Sixer: no to zapytaj sie czy moga ci je sprowadzic Jak to jakis przyzwoity sklep to ci je sprowadza w czasie do 5 dni roboczych A jak nie ... To pozostaje allegro Powiem tyle nie w tym sklepie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr0wa_1991 Napisano 24 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Ja mam ten zaszczyt miec 3 dobre sklepy rowerowe niedaleko siebie... Wiec Tobie pozostaje tylko allegro albo dalszy wypad za miasto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 25 Października 2006 Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Ja mam ten zaszczyt miec 3 dobre sklepy rowerowe niedaleko siebie... Wiec Tobie pozostaje tylko allegro albo dalszy wypad za miasto Moim zdaniem dobre sa tylko 2 Ten 3 (nie bede publicznie mowic o ktory chodzi ,bo moze akurat ktos z nich to przeczyta ) ,to nie powinien sie sklepem rowerowym nazywac. Nawet nie wiem czy oni tam servis maja :lol: Ale to moze dlatego mowie o tym sklepie tak a nie inaczej ,bo nie mam do niego zaufania Ceny stosunkowo wysokie ilosc produktow na stanie mala :/ Ale koniec juz tego OT ,bo o hamulcach mialo byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 25 Października 2006 Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Hmm ja bym brał te Alivio kumpel ma jest zadowolony ma do tego hample alivio chodzi jak marzenie i bylo jeszcze cos o avid'ach to lepiej wyjdą niż te deore ale to tylko według mnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.