Bruno824 Napisano 6 Lipca 2017 Napisano 6 Lipca 2017 Witam. Posiadam rower szosowy na osprzęcie tiagra. Niestety lancuch mi się już zużył i planuje zakupić kolejny. Co polecacie do osprzętu tiagra ? Kaseta jest w dobrym stanie. Myślałem nad campagnolo c9, ale widziałem ze są tez tańsze shimanowskie łańcuchy deore xt które również są przeznaczone do rowerów szosowych. Co byście mi polecili
Ychu Napisano 6 Lipca 2017 Napisano 6 Lipca 2017 Myślałem nad campagnolo c9, ale widziałem ze są tez tańsze shimanowskie łańcuchy deore xt które również są przeznaczone do rowerów szosowych. Co byście mi polecili campagnolo c9 Bierz campe. Tanio nie znaczy dobrze w żadnym wypadku Łańcuch za 25 zł po 400 km do kosza , za 60 przejedzie ze 3000 km ( Tak mi wyszło z moich obserwacji , nie będę podawał konkretnych modeli ) ale campa wytrzyma najdłużej.
Blakeburn Napisano 7 Lipca 2017 Napisano 7 Lipca 2017 W mojej szosie mam łańcuch FSA Team Issue pod 10 rzędów, ale jest dostępny dla 9'tki. Przejechałem już prawie 1000 km na nim i praktycznie zerowe zużycie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.