eryk_kartman Napisano 10 Października 2006 Napisano 10 Października 2006 Witam wszystkich! Mam nadzieje ze nikomu to nie bedzie przeszkadzac ze tu pisze:) a wiec tak obecnie mieszkam w hiszpanii i musze zmienic moje dotychczasowe oponki bo mialem zestaw ktory wykorzystywalem w irlandii (asfalt, lasy, bloto itp) a mianowicie maxxisy worm drive 1.95 i drugie maxxisy high rollery 2.1, jezdze obecnie na rollerach sprawuja sie calkiem nie najgorzej, teren to ogolnie super twardo, piach, pyl kurz, mnostwo kamieni itp ogolnie hiszpanskie drogi szutrowe w okolicy valencji bloto nie wystepuje:) moje pytanie brzmi czy jest moze ktos ktory ma jakies doswiadczenia na hiszpanskich drogach i jest mi w stanie doradzic przyzwoite opony! na takie wlasnie drogi! cena nie ma duzego znaczenia lecz znowu bez przesady waga niezbyt wazna:) z gory dziekuje
tobo Napisano 10 Października 2006 Napisano 10 Października 2006 zalezy to chyba od regionu jaki wybierzesz na swoj cel, a takze od tego gdzie zamierzasz sie poruszac (mniej lub bardziej cywilizowane szlaki)
eryk_kartman Napisano 10 Października 2006 Autor Napisano 10 Października 2006 Mieszkam w okolicy Valencji ! Costa Blanca tak nazywa sie wybrzeze! a co do celow moich wypraw do bezdroza jak najbardziej, ostatnio to smigalem po wyschnietym korycie rzeki ale droga juz byla przetarta:) wprawdzie trzeba dojechac czasem po asfalcie ale to mi nie przeszkadza:)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.