eryk_kartman Napisano 10 Października 2006 Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Witam wszystkich! Mam nadzieje ze nikomu to nie bedzie przeszkadzac ze tu pisze:) a wiec tak obecnie mieszkam w hiszpanii i musze zmienic moje dotychczasowe oponki bo mialem zestaw ktory wykorzystywalem w irlandii (asfalt, lasy, bloto itp) a mianowicie maxxisy worm drive 1.95 i drugie maxxisy high rollery 2.1, jezdze obecnie na rollerach sprawuja sie calkiem nie najgorzej, teren to ogolnie super twardo, piach, pyl kurz, mnostwo kamieni itp ogolnie hiszpanskie drogi szutrowe w okolicy valencji bloto nie wystepuje:) moje pytanie brzmi czy jest moze ktos ktory ma jakies doswiadczenia na hiszpanskich drogach i jest mi w stanie doradzic przyzwoite opony! na takie wlasnie drogi! cena nie ma duzego znaczenia lecz znowu bez przesady waga niezbyt wazna:) z gory dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 10 Października 2006 Udostępnij Napisano 10 Października 2006 zalezy to chyba od regionu jaki wybierzesz na swoj cel, a takze od tego gdzie zamierzasz sie poruszac (mniej lub bardziej cywilizowane szlaki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eryk_kartman Napisano 10 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Mieszkam w okolicy Valencji ! Costa Blanca tak nazywa sie wybrzeze! a co do celow moich wypraw do bezdroza jak najbardziej, ostatnio to smigalem po wyschnietym korycie rzeki ale droga juz byla przetarta:) wprawdzie trzeba dojechac czasem po asfalcie ale to mi nie przeszkadza:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.