Downbeat Napisano 6 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 Witam Jestem tutaj nowy więc cześć wszystkim, rozglądam się za rowerkiem do 5000zł, wpadł mi w oko Giant Defy 1 disc 2016, czytałem parę opinii na jego temat i wszędzie piszą bardzo pozytywne. Pytanie moje co sądzicie o tym rowerku, może ktoś go właśnie posiada i napisze parę słów o nim. To mój powrót do kolarstwa po latach, tak więc ma to być rowerek do codziennej jazdy w terenie, około 70 km dziennie, kolorystyka przypomina mi mój Bianchi, które zresztą uwielbiam, dlatego jeśli chodzi o malowanie to mi się dobrze kojarzy , zastanawiają mnie tylko tarczowe hamulce ... nie mam zdania prawdę mówiąc. Jeszcze natrafiłem na poprzedni model, ale już półka wyżej, a więc Giant Defy 1 disc 2016 kontra Giant Defy advanced 3 2015 wyglądają prawie identycznie, nigdzie natomiast nie mogę znaleźć ich wagi ... Pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.