erbanceks1 Napisano 5 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 (edytowane) Rockshox XC 28 TK Suka przy powrocie, na zajączku jeszcze tak nie słychać ale przy żółwiu okropnie. Rozebrałem go i sprężyna cała. Edytowane 5 Lipca 2017 przez erbanceks1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 5 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 A jest różnica w szybkości powrotu między zającem, a żółwiem? Wygląda jakby tłumienia powrotu nie było i wali w ogranicznik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbanceks1 Napisano 5 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Jest różnica, choć kiedyś była większa pamiętam. Zawsze jeżdżę na zającu. Na innym forum gościu pisał, że może sprężyna negatywna. Myślałem też że może zbyt mało oleju ale jak dolałem to amor chodził w ogóle jakoś ciężej. A tłumik chyba nie ma zbyt dużo do rzeczy w tym problemie prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lichak Napisano 5 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Mi stukał Lyrik jak olej z tłumika wyciekł do dolnych lag, myślę że najlepiej by było jak byś po prostu wymienił olej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbanceks1 Napisano 5 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Olej był wymieniany. Ogólnie zauważyłem że jak rower postoi dłużej i pouginam amorka 3-4 razy to nie stuka nic a za 5 już słychać cały czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi