m16iki Napisano 5 Lipca 2017 Napisano 5 Lipca 2017 Witam, szukam jakiegoś lepszego (mocniejszego i bardziej wytrzymałego) koła 29 cali na tył z bębenkiem pod kasetę 8 io biegową z mocowaniem do tarczy.. Chcę założyć hamulce hydrauliczne w rowerze i szukam koła.. I czy ewentualnie opłaca się wymienić piastę ? Proszę o odpowiedź!Pozdrawiam!!
m16iki Napisano 5 Lipca 2017 Autor Napisano 5 Lipca 2017 Witam, szukam jakiegoś lepszego (mocniejszego i bardziej wytrzymałego) koła 29 cali na tył z bębenkiem pod kasetę 8 io biegową z mocowaniem do tarczy.. Chcę założyć hamulce hydrauliczne w rowerze i szukam koła.. I czy ewentualnie opłaca się wymienić piastę ? Proszę o odpowiedź! Pozdrawiam!! cena do około 300zł. czy w ogóle znajdzie się coś. a lepsze to chodzi o to by było lepsze od takiego pierwszego lepszego z sklepu
Dokumosa Napisano 5 Lipca 2017 Napisano 5 Lipca 2017 Za takie pieniądze kupisz nowe koło na Novatec'u D042 i jakiejś taniej, markowej obręczy i nierdzewnych szprychach. Np.: allegro.pl/kolo-tyl-29-alexrims-sx44-novatec-d042-disc-8-9-10-i6874158867.html
Mieteczek Napisano 5 Lipca 2017 Napisano 5 Lipca 2017 A ja proponuję napisać Dawida(Daveo.pl).Sprawdzony człowiek od budowy kółek.Zamawiałem u niego kilka kompletów i z każdego jestem tak samo zadowolony.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.