lederfox34 Napisano 4 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2017 Czesc Jestem pomiędzy tymi miastami, wiem ze jakaś grupa śmiga po Puławach- okolicach. Chciałam sie upewnić ze to co znalazłam na pewnym blogu istnieje nadal (?) Podobno zbiera się taka grupa w niedziele około 9 w rejonie dawnej 'Samotni' (tej wieżyczki koło parku, tam jakaś knajpa chyba jest teraz, wcześniej była galeria autorska) Zielona 36? Aktualne info mam? A coś w okolicach Radomia? Ktoś jeździ? Zamierza? Może jakiś kontakt uda się złapać. ma 40 km do jednego i drugiego. Ale w innych kierunkach Biorę pod uwagę zapakowanie dwóch kół do bagażnika. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cona78 Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Radom pod Mosirem 10ta co niedziela. Puławy pod rest. Cienista 10ta co niedziela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lederfox34 Napisano 4 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 a dziękuje tak mi cos migało czasem jak jezdziłam w okolicy tej tzw. starej octowni w Puławach. dopytam- w zimie to nie obowiązuje? ta radomska grupa to szosy/ mtb? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cona78 Napisano 5 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2018 Mosir to szosa, MTB w Radomiu startuje pod Castoramą też w niedzielę 10ta. W zimę frekwencja różna, można trafić tak że nikogo nie będzie. Zobacz na FB grupę szosa Radom, tam się konkretnie umówisz na jazdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lederfox34 Napisano 6 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.