lederfox34 Napisano 4 Lipca 2017 Napisano 4 Lipca 2017 Czesc Jestem pomiędzy tymi miastami, wiem ze jakaś grupa śmiga po Puławach- okolicach. Chciałam sie upewnić ze to co znalazłam na pewnym blogu istnieje nadal (?) Podobno zbiera się taka grupa w niedziele około 9 w rejonie dawnej 'Samotni' (tej wieżyczki koło parku, tam jakaś knajpa chyba jest teraz, wcześniej była galeria autorska) Zielona 36? Aktualne info mam? A coś w okolicach Radomia? Ktoś jeździ? Zamierza? Może jakiś kontakt uda się złapać. ma 40 km do jednego i drugiego. Ale w innych kierunkach Biorę pod uwagę zapakowanie dwóch kół do bagażnika. Pozdrawiam
Cona78 Napisano 9 Grudnia 2017 Napisano 9 Grudnia 2017 Radom pod Mosirem 10ta co niedziela. Puławy pod rest. Cienista 10ta co niedziela.
lederfox34 Napisano 4 Stycznia 2018 Autor Napisano 4 Stycznia 2018 a dziękuje tak mi cos migało czasem jak jezdziłam w okolicy tej tzw. starej octowni w Puławach. dopytam- w zimie to nie obowiązuje? ta radomska grupa to szosy/ mtb?
Cona78 Napisano 5 Stycznia 2018 Napisano 5 Stycznia 2018 Mosir to szosa, MTB w Radomiu startuje pod Castoramą też w niedzielę 10ta. W zimę frekwencja różna, można trafić tak że nikogo nie będzie. Zobacz na FB grupę szosa Radom, tam się konkretnie umówisz na jazdę.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.